Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu güreşine yabancı antrenör

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ordu’da görevlendirilen Milli Takım Antrenörü Rüstem İrbayhanov görevine başladı.Türkiye Güreş Federasyonu’nda Milli Takım Antrenörlüğü yapan Dağıstanlı Rüstem İrbayhanov, federasyon tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu güreşine yabancı antrenör
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ordu’da görevlendirilen Milli Takım Antrenörü Rüstem İrbayhanov görevine başladı.
Türkiye Güreş Federasyonu’nda Milli Takım Antrenörlüğü yapan Dağıstanlı Rüstem İrbayhanov, federasyon tarafından Ordu’da görevlendirildi. Ordu Sporcu Eğitim Merkezi’nde eğitim güren öğrencilere güreş eğitimleri verecek olan İrbayhanov, milli kamp ve maçların olduğu dönemde ise milli takımlarda antrenörlük görevine sürdürmeye devam edecek.

“Turnuvalarda en iyi sonuçları almak istiyoruz”
Ordu’daki görevine başlayan Milli Takım Antrenörü Rüstem İrbayhanov, Sporcu Eğitim Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerle birlikte ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda minik sporcularla yakından ilgilenen İrbayhanov, antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ordu’yu ve güreş tesislerini çok beğendiğini ifade eden İrbayhanov, “Güreş Federasyonu tarafından Ordu’da görevlendirildim. Ordu çok güzel bir yer. Çocukların başarısı için ne gerekiyorsa her şey yapılmış. Biz de burada iyi çalışmalar gerçekleştirip turnuvalarda en iyi sonuçları almak istiyoruz. Ordu’nun güreşte daha başarılı olması için sadece biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

“Ordu için önemli bir kazanım”
Ordu’da görevlendirilen Milli Takım Antrenörü Rüstem İrbayhanov’un Ordu güreşi için önemli bir kazanım olduğunu aktaran Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu tam anlamıyla bir güreş ve pehlivan şehri. Biz de Ordu’da güreşin daha yukarılara tırmanması için Güreş Federasyonu’ndan yabancı antrenör talebinde bulunmuştuk. Onlarda gelenin süreçte sadece bölgesel düzeyde değil, üst düzey bir antrenör görevlendirildi. Bu Ordu için önemli bir kazanım. Çünkü arkadaşımız genç ve başarıya aç birisi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.