Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onur Kıvrak: "Hedefimiz her zaman bir sonraki maçı kazanmak"

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, hedeflerinin her zaman bir sonraki maçı kazanmak olduğunu söyledi.Spor Toto Süper Lig’de sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor’da takım kaptanı Onur Recep Kıvrak,...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, hedeflerinin her zaman bir sonraki maçı kazanmak olduğunu söyledi.
Spor Toto Süper Lig’de sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor’da takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, hedeflerinin kazanmayı alışkanlık haline getirmek olduğunu belirterek, "Kasımpaşa maçını cezamız nedeniyle seyircisiz oynadık. İnşallah bu, son seyircisiz maçımız olur. Seyircisiz hiç tadı tuzu yok. Olsun, onlar yine bizimle sevinmişlerdir. Her şey ilerleyen zamanlarda daha iyi olacak inşallah. Göze hoş gelen bir oyun sergileyeceğiz. Onlardan bize sabır göstermelerini istiyoruz" dedi.
Yeni kurulmuş bir ekip olduklarını belirten Onur, "Ama şunun da altını çizmek gerekiyor arkadaşlık üst seviyede. Biz önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Her zaman hedefimiz bir sonraki maçı kazanmak olacak. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Taraftarlarımız, o yüzden bize destek olsunlar. Gerçekten genç arkadaşlarımız var. Trabzonspor tarihini bilen ve yeni öğrenen arkadaşlarımız var. Onların da desteğe ihtiyacı var. O yüzden zamanla daha da iyi olacaktır" şeklinde konuştu.
Onur, futbol hayatında birçok sakatlık yaşadığını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:
"Cenabı Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Bu sene geçmişteki Onur’u izlettirmek adına daha çok çalışıyorum ve çalışacağım. Bunu herkes böyle bilsin."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.