Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onur Kıvrak: 26 yaşındayım, futbolu bırakma noktasına geldim

Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, İstanbul Başakşehir'le 1 - 1 kaldıkları maçın ardından karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi. Onur Kıvrak, Trabzonspor'un da Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımı olduğunu belirterek, "26 yaşındayım...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2014 22:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2014 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, İstanbul Başakşehir'le 1 - 1 kaldıkları maçın ardından karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi. Onur Kıvrak, Trabzonspor'un da Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımı olduğunu belirterek, "26 yaşındayım futbolu bırakmak noktasına geldim." dedi.

Maçlarda en son hakemlere mana bulduğunu dile getiren Onur Kıvrak, "Demeçlerimde hakem kullanmamışımdır. Anlayamıyorum, katlediyorlar. Bu unutulmasın bakılsın. Yediğimiz golden önce bir faul var, oyun devam ettiriliyor. Maç esnasında hakeme bir şeyler söylüyoruz, karşılığında tahrik edici gülümsemeler, 'burdan git şurdan git' gibi davranışlarla karşılaşıyoruz. Biz neyin mücadelesini veriyoruz. Trabzonspor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır. Avrupa'da ülkemizi destekliyor, puanlar alıyoruz. Bizim sayemizde Şampiyonlar Ligi tehlikesiyle karşılaşmıyor takımlarımız. Ülkemizde Trabzon bu haritadan çıkarıldı mı? Biz ülkemizin bir takımıyız. 26 yaşındayım futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. O kadar doluyum ki çok sıkıldım." ifadelerini kullandı.

Başakşehirli futbolcu Yalçın Ayhan ise "Bir tane kendini bilmez taraftarın içeri girmesi tansiyonu yükseltmiş gibi göründü. Biz oyuncular olarak ortamı yumuşatmaya çalıştık. İyi niyetli oyuncular oldukça hiçbir sıkıntı çıkmaz. Türk futbolunun biraz daha gerginlikten uzak olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.