Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önder Özen’den Şanssız Başlangıç

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, 5-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından, "İyi organize olan bir takıma karşı oynadık. Bu sezon beşinci kez 5 gol üzerinde yiyerek maç kaybettik" dedi.Ligin 27. haftasında Beşiktaş’ın...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 21:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, 5-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından, "İyi organize olan bir takıma karşı oynadık. Bu sezon beşinci kez 5 gol üzerinde yiyerek maç kaybettik" dedi.
Ligin 27. haftasında Beşiktaş’ın Kasımpaşa’yı deplasmanda 5-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan lacivert-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Önder Özen, “Ligin en üst takımlarından bir tanesine karşı ve çabuk sonuç alabilen kırılgan bir takımın zaaflarından çabuk yararlanan organize bir takıma karşı oynadık. Geçtiğimiz haftadan kalan bazı kötü alışkanlıkların olduğunun da farkındaydık. Takımı antrenman sahasında 3 kez gördüm ve bugün ilk kez takımı sahada gördüm. Onlardan rakibi karşılayarak oyunu son bölüme düşük skorla girmemiz gerektiğini söylemiştim. Golü erken yedik. İlk yarının sonuna kadar oynanan oyundan bir şikayetim yok. Tabelaya baktığımızda 2-1 yazıyordu ama bu da ne bizi ne de Kasımpaşalıları memnun edecek bir skor değildi. Nispeten oyuncularımın benim verdiğim bir mesajı aldıklarını gördüm. Sonrasında kırık dökük bir oyun devamı seyrettik. Bu sezon 5. kez 5 gol üzerinde yiyerek maçı kaybettik. Bütün olumsuz senaryoları bugün gördük. Mevcut tabloyu değiştirmek için çareler arayacağız. Ben ve arkadaşlarım işimizin kolay olmadığının farkındayız” dedi.
“Ben sadece kendi takımıma konsantre oldum” diyen Özen, “Beşiktaş’ı tanıdığım doğru. Kendi futbolcularımla 3,5 gün beraber oldum. Beşiktaş’a herhangi bir duygu hissetmedim. Kendi fikstürümüze ve kendi takımıma konsantre oldum. Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe ile oynayacağız. Sonra Eskişehir ile oynayacağız. O takımların çoğuyla çalıştım ama ben şu anda kendi takımıma konsantre olmuş durumdayım” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.