Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önder Özen: Ligin alt sıralarından kurtulma düşüncemiz sona ermeli

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, ligde son haftalarda üst üste kazanıp alt sıralardan kurtulma düşüncesini akıllarından çıkarmak istediklerini söyledi.Hafta sonu Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 30. haftasında Eskişehirspor ile yapacakları...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önder Özen: Ligin alt sıralarından kurtulma düşüncemiz sona ermeli
Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, ligde son haftalarda üst üste kazanıp alt sıralardan kurtulma düşüncesini akıllarından çıkarmak istediklerini söyledi.

Hafta sonu Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 30. haftasında Eskişehirspor ile yapacakları maçı kazanarak ligin alt sıralarından kurtulmayı düşündüklerini söyleyen Özen, Kasımpaşa Kulübü’nün Kemerburgaz Tesisleri'nde akşam yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti.

Önder Özen, takımı ve ligde kalan maçları değerlendirdi. Özen, “Özellikle savunma hattında sorunlarımız var. Onu görmezden gelemeyiz. Ligin en fazla gol yiyen ekibiyiz. Bunun üzerinde durmak gerekir. Eskişehirspor’u yenip ligin aşağısı için aklımızda soru işaretleri kalmamalı. Bunun için uğraşacağız.” diye konuştu.

Lacivert – beyazlı takımın tecrübeli defans oyuncusu İlhan Eker ise, Bursaspor’a karşı güzel bir galibiyet aldıklarını bu hafta sonu da galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Eker, “Son iki haftada istediklerimizi hayata geçirdik. Bursaspor’a karşı güzel galibiyet aldık. Eskişehir'den de bize yakışan 3 puanı alıp dönmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta Bursaspor maçında 3 asistle oynayan Tunay Torun da, “Hocamız takım savunmamızı iyi yapmamızı istemişti. Defans bölgesinde daha çok çalıştık. Oralarda hatalarımız oluyordu. İleride zaten iyiydik. Bunu düzeltince sonuçlar gelmeye başladı" dedi.

Tunay ayrıca, hedeflerinin arasında milli takımın her zaman olduğunu söyledi.

Torun, “Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Bursaspor maçını tribünden izlemiş. İnşallah bir daha milli formayı taşıyabilirim. Bunun için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Bu arada Kasımpaşa Takımı, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını Önder Özen önderliğinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.