Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önder Fırat: "Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız"

Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, "Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız. Bizim amacımız Avrupa Kupası’nda final oynamak" dedi.Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, UEFA Avrupa Ligi kurasını değerlendirdi....

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, "Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız. Bizim amacımız Avrupa Kupası’nda final oynamak" dedi.
Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, UEFA Avrupa Ligi kurasını değerlendirdi. Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir grupta yer aldıklarını belirten Fırat, "Bu eşleşmelerin kulübümüze ve takımımıza hayırlı olmasını dilerim. Gruplarda kolay takım çok az. Her zaman olduğu gibi zor ve kaliteli rakipler ile eşleştik. Avrupa futbolunun lider takımlarının bir arada olduğu bir gruptayız. Bizim amacımız Avrupa Kupası’nda final oynamak. Umarım gruptan çıkıp finallere doğru gideriz" diye konuştu.
Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, "Gerçekten Şampiyonlar Ligi eşleşmesi gibi oldu ama biz de kaliteli ve iyi bir takımız. Biz mutlaka gruplardan çıkacağız. Bunu da hem taraftarımız hem de camiamız görecektir. Takımımıza Avrupa Kupaları’nda başarılar dilerim” diye sözlerini tamamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.