Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önce İftar Sonra Spor

Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği öğrencileri geleneksel iftar yemeği için bir araya geldi. İftarını açan öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar capoeira yaptılar.Kurulduğu günden bu yana birçok organizasyona imza atan Capoeira...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önce İftar Sonra Spor
Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği öğrencileri geleneksel iftar yemeği için bir araya geldi. İftarını açan öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar capoeira yaptılar.
Kurulduğu günden bu yana birçok organizasyona imza atan Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sosyal faaliyetlerle de örnek olmaya devam ediyor. Capoeira haricinde her fırsatta öğrencilerle faaliyet düzenleyen dernek 5 yıldır sürdürdüğü geleneksel iftar buluşması ile öğrencileri dernekte buluşturdu. İftarın ardından kıyafetlerini giyen öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar capoeira yaparak stres attılar.
FESTİVAL HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR
İftarlarını her yıl geleneksel olarak düzenlediklerini belirten Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Güngör Doğanay, “5 yıldır öğrencilerimiz ile birlikte geleneksel olarak iftar programları düzenliyoruz. İftarın ardından öğrencilerimiz capoeira yaparak streslerini atıyorlar. Ayrıca Capoeira Derneği’nin bu yıl 29 Temmuz - 02 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği 11. Uluslararası Capoeira Kültür ve Spor Festivali Samsun’da yapılacak. Festivale birçok ülkeden ve yurt içinden alanında uzman capoeira eğitmeni ve öğrenci katılacak. Festival hazırlıklarını sürdüren dernek öğrencileri yeni kemerlerini almak için birbirleri ile kıyasıya yarışacaklar. Festival süresinde Samsun’un birçok değişik noktasında halka açık gösteriler yapacağız. Festival finali ve büyük gösterileri ise 1 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat 18.00’da Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Ayrıca 47. İskele Festivali nedeniyle sabah KKTC’ye gidiyoruz. Orada İskele Belediyesi’nin düzenlediği festivalde capoeira gösterisi yapacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.