Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer Bayram’dan Kayserispor açıklaması

Spor Toto Süper Lig’in tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor ligin ilk haftasında karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürürken, kaptan Custodio ve yeni transferlerden Ömer Bayram Kayserispor maçı ile ilgili açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor ligin ilk haftasında karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürürken, kaptan Custodio ve yeni transferlerden Ömer Bayram Kayserispor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
2 yıldır yeşil-siyahlı formayı giyen 33 yaşındaki kaptan Custodio Kayserispor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Umarım iyi bir sezon başlangıcı olur. İlk hafta Kayseri’ye karşı oynayacağız. Kayseri zor bir ekip. Kayseri’ye karşı o statta kazanmakta zor ama çok iyi bir hazırlık sezonu geçirdik. Umarım bu maçtan galip geliriz” dedi.
“Kayserispor’un eksikliklerini biliyorum”
Ligin ilk haftasında eski takımına karşı forma giyecek olan yeni transfer Ömer Bayram ise şöyle konuştu:
“Benim için öncelikle özel bir maç. 4 sene Kayserispor formasını terlettim. Hollanda’dan Türkiye’ye geldiğim ilk takım Kayserispordu. Kayserispor’a çok şey borçluyum. Bugüne kadar Ömer Bayram, Kayserispor sayesinde Ömer Bayram oldu. Biz takım olarak çok iyi çalıştık. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kayserispor’da çok önemli transferler yaptı. Takımı gerçekten güçlendirdiler. Kayserispor’u iyi tanıyorum ve eksiklerini biliyorum. Bizim için önemli bir maç. Lige iyi başlamak istiyoruz. 2. Hafta evimizde Galatasaray’a karşı oynayacağız. Zor bir maç olacak o yüzden lige iyi başlamak çok önemli. Allah’ın izniyle 3 puanı alıp Akhisar’a dönmek istiyoruz.”
Gençler göz doldurdu
Öte yandan alt yapıdan Hasan Ali Adıgüzel, Bertuğ Bayar ve dördüncü kaleci olan Berk Öncü A takımla idmanlarını sürdürürken Teknik Direktör Cihat Arslan genç oyunculara hazırlık maçlarında şans verdiklerini ve genç oyunculardan umutlu olduğunu belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.