Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ömer Bayram: "Akhisar’da kendimi iyi hissediyorum"

Akhisar Belediyespor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sol kanat oyuncusu Ömer Bayram, çok mutlu olduğunu belirterek, "Akhisar’da kendimi iyi hissediyorum" dedi.Akhisar Belediyespor’da yeni sezon hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sol kanat oyuncusu Ömer Bayram, çok mutlu olduğunu belirterek, "Akhisar’da kendimi iyi hissediyorum" dedi.
Akhisar Belediyespor’da yeni sezon hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde sürdürüyor. Özel iznin ardından Kayserispor ile yollarını ayıran ve Akhisar Belediyespor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Ömer Bayram takımla çalışmalarına başladı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ömer Bayram, “Öncelikle takım arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, sıcak bir karşılama oldu. Herkes işine odaklanmış, kendine bakan ve kendini geliştirmek için buraya geliyor. Geçen sezon Akhisar çok iyi bir performans gerçekleştirdi. İnşallah bu sezon da benim bir katkım olur. Daha iyi bir sezon geçiririz inşallah. Akhisar Türkiye’ye örnek bir takım, çok önemli bir rol oldu buraya benim için imza atmak. Burada çok mutluyum inşallah daha iyi olacak” dedi.
Akhisar’ın geçen sezon ki performansı ile tüm Türkiye’yi şaşırttığını belirten Ömer Bayram, sezon sonunda ligi daha yukarılarda da bitirebilme fırsatlarının da olduğunu kaydetti. Akhisar’ı sistem olarak da geçen sezon takip ettiğini ifade eden Ömer Bayram, sezon sonunda başka teklifler de aldığını ancak Akhisar’da kendini çok daha iyi hissettiği için burada olduğunu kaydetti.
Öte yandan özel izinli olan Douglao da takımla çalışmalarına başlarken dün gece hava yolu ile Akhisar’a gelen Hugo Rodallega bugün gireceği sağlık muayenesinin ardından akşam idmanında takımla birlikte çalışmalara başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.