Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olimpiyat Güreşçilerimiz Grand Prix Turnuvasına Katılıyor

Almanya Grand Prix Güreş Şampiyonası’na Türkiye’den 4 olimpiyat sporcumuz katılıyor. Başkan Musa Aydın, bu turnuvanın Milli Takım açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, "Takımımız bu turnuvada hem olimpiyat hem de yaklaşan dünya...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya Grand Prix Güreş Şampiyonası’na Türkiye’den 4 olimpiyat sporcumuz katılıyor. Başkan Musa Aydın, bu turnuvanın Milli Takım açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, "Takımımız bu turnuvada hem olimpiyat hem de yaklaşan dünya şampiyonası öncesi önemli bir provadan geçmiş olacak" dedi.
2-3 Temmuz tarihlerinde Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenecek olan Almanya Grand Prix turnuvası başlıyor. 20’ye yakın ülkeden yaklaşık 300 güreşçinin katılması beklenirken turnuvada ülkelerin olimpiyata gidecek sporcuları da katılacak. Türkiye’den de bu turnuvaya 4 olimpiyat sporcumuz minderde boy gösterecek.
4 OLİMPİYAT GÜREŞÇİMİZ KATILACAK
Türkiye Güreş Milli Takımı, 2016 Rio Olimpiyatlarına az bir süre kala maç eksikliklerini gidermek, uluslararası turnuvalardaki tecrübelerini artırmak için Almanya Grand Prix turnuvasına katıldı. Önümüzdeki hafta yapılacak olan turnuvada 21 milli güreşçimiz katılırken aralarında olimpiyata gidecek şampiyon sporcularımız serbest stilde Süleyman Atlı, grekoromende Selçuk Çebi, Cenk İldem ve Rıza Kayaalp olacak.
AYDIN: "OLİMPİYAT SPORCULARIMIZ KENDİNİ İSPATLADI"
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Grand Prix turnuvasının milli güreşçilerimiz için en önemli turnuvalar arasında olduğunu belirterek, "Zaten Rıza, Selçuk, Cenk ve Süleyman kendilerini ispatlamış güreşçilerimizdir. Ancak bu turnuva bizim için çok önemli. Grekoromen ve Serbest takımımızdaki güreşçilerimizi göreceğiz. Takımımız bu turnuvada hem olimpiyat hem de yaklaşan dünya şampiyonası öncesi önemli bir provadan geçmiş olacak" dedi.
TURNUVAYA KATILACAK OLAN SPORCULARIMIZ
Almanya Grand Prix turnuvasına katılacak olan güreşçilerimizin isimleri ve sıkletleri şöyle:
Serbest
57 kiloda Süleyman Atlı, Barış Kaya
61 kiloda Mehmet Emin Öğüt
65 kiloda Mustafa Zopalı
70 kiloda Haydar Yavuz, Muhammet Akdeniz
74 kiloda Ayhan Sucu
86 kiloda Caner Demirtaş, Serdar Böke
97 kiloda Hüseyin Gündüz
125 kiloda Yunus Emre Dede
Grekoromen
60 kiloda Şerif Kılıç
66 kiloda Enes Başar
71 kiloda Selçuk Can, Murat Dağ
75 kiloda Selçuk Çebi, Yunus Emre Başar, Furkan Kıvrak
85 kiloda Metehan Başar
98 kiloda Cenk İldem
130 kiloda Rıza Kayaalp
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.