Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olimpik Sporcu Fabrikası İnşaatı Sürüyor

Olimpik Sporcu Fabrikası İnşaatinda Çelik Konstrüksiyon Direkleri Dikilmeye Başladı

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Olimpik Sporcu Fabrikası İnşaatı Sürüyor
Trabzon’da Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu’nun yanında yaklaşık 4,5 milyon TL proje bedelli içerisinde Judo, Karate, Taekwando, Eskrim gibi bireysel sporların yapılacağı 3 katlı Olimpik Sporcu Fabrikası inşaatı hızla devam ediyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Rahman Sarıkoç, Mart ayı içerisinde inşaatına başlanan Sporcu Fabrikası’nın ilk çelik konstrüksiyonunun dikildiğini söyledi. Sarıkoç “Tesisin Çelik Konstrüksiyon işine başladık ve yaklaşık 20 gün içerisinde son bulmasını planlıyoruz. Geriye kalan ince işçilik isi 4 ay kadar sürecek. 2016 yılı içerisinde ise tesisimiz Trabzon sporuna hizmete açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Bir çok branşın aynı anda yapılabileceği 3 katlı Olimpik Sporcu Fabrikası’nın inşaatı hızla devam ettiğini ifade eden Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Sporcu Fabrikasının çelik konstrüksiyon direkleri dikilmeye başlandı. 2016 yılının ilk aylarında tesisimizi bitirerek faaliyetlere başlamayı planlıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.