Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olgun, Yeni Malatyaspor’dan Gelen Daveti Kabul Etmedi

Malatyaspor eski yöneticilerinden Necip Olgun, Yeni Malatyaspor yönetimi tarafından kendisine gelen ‘yönetime gir’ davetini kabul etmediğini açıkladı.Temmuz ayında kongreye gidecek Yeni Malatyaspor Kulübü, yönetimi güçlendirme çalışmalarını...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatyaspor eski yöneticilerinden Necip Olgun, Yeni Malatyaspor yönetimi tarafından kendisine gelen ‘yönetime gir’ davetini kabul etmediğini açıkladı.
Temmuz ayında kongreye gidecek Yeni Malatyaspor Kulübü, yönetimi güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Malatyaspor’un eski yöneticilerinden Necip Olgun ile İstanbul’da bir görüşme yapan sarı-kırmızılı yöneticiler, Malatyalı iş adamının sunulan daveti kabul etmemesi nedeniyle masadan eli boş kalktı.
Görüşmeyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Necip Olgun, son günlerde yönetime girmesi konusunda kendisine yapılan baskıları saygıyla karşıladığını ancak şimdilik böyle bir düşüncesinin olmadığını ifade etti.
“BAZI ZAVALLILAR BENİM YÖNETİME GİRECEĞİM GİBİ UCUZ LAFLAR ETMİŞLER”
Yeni Malatyasporlu yöneticiler Aziz Yalçınkaya, Ahmet Güler ve Adnan Çoban ile Polat Otel’de bir görüşme yaptığını kaydeden Olgun, “Yeni Malatyasporlu yöneticilerle bir görüşmemiz oldu. Bu ince düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Daha önce de görevi kabul etmeyeceğimi söylemiştim. Fakat ‘görüşelim’ denildi ve oturduk konuştuk. Yaptığımız görüşmede böyle bir düşüncemin olmadığını, yapılan baskı ve bana gelen arkadaşlarımın Malatyaspor sevgisini bildiğim için kimseyi kıramadım ve görüşmeyi kabul ettim dedim. Görüştüğüm yönetici arkadaşlara şartlarımın olacağını, yoksa kesinlikle yönetime girmeyeceğimi söyledim. Şimdi bakıyorum da ortaya düşen bazı zavallılar benim yönetime gireceğim gibi ucuz laflar etmişler. Kesinlikle ne yönetime gireceğimi, ne de girdiğimi söyledim. Bunun bilinmesini istedim ve bu açıklamayı yaptım. Malatyalı olmak her zaman görev duygusu içinde olmayı ve iline, hemşehrilerine hizmet etmeyi gerektirir. İşte ben de bu duygularla hareket ettim her zaman. Şartlar ve tek hedef Malatya ve Malatyaspor olursa her zaman varım. Yoksa ucuz işlerde ne oldum, nede olurum. Öyle bir düşüncem olsa Malatyaspor’da yöneticiliğe devam ederdim. İstifa etmezdim. Bugüne kadar da kimse bana neden istifa ettiğimi sormadı. İnşallah bir gün sorarlarsa bunu da açıklarım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.