Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olcay Şahan: "Her Şey Bizim Elimizde"

Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan, "Biz maçlarımızı kazandığımız sürece Fenerbahçe veya isteyen takım istediği kadar kazansın her şey bizim elimizde" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, yenilenen evi Vodafone Arena’da...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 23:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan, "Biz maçlarımızı kazandığımız sürece Fenerbahçe veya isteyen takım istediği kadar kazansın her şey bizim elimizde" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, yenilenen evi Vodafone Arena’da Bursaspor’u 3-2 mağlup etti. Maç sonrası siyah-beyazlı oyuncu Olcay Şahan, “İnönü’de oynamak bana nasip oldu, burada da oynamak bana nasip oldu. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Müthiş bir stat. Taraftarımız da müthişti. Türkiye’de bir numara, dünyada da bir numara bir taraftar. Maçın ilk dakikasından itibaren 3 puanı hedeflediğimizi gösterdik. Önemli olan 3 puandı. Burada güzel bir organizasyonla şampiyonluğumuzu kutlamak istiyoruz” dedi.
“ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI”
Karşılaşmada kendileri üzerinde güzel bir baskı olduğunu belirten Şahan, “Herkes çok istekliydi. Çok iyi oynadık. 3 puanı da hak ettiğimizi düşünüyorum. Bizim taraftarlarımız alıştı. Son dakikaya kadar hep kritik geçiyor maçlar. Her zaman atak yapmak istiyoruz. Defans yapmak istemiyoruz. Her zaman bir tane daha için uğraşıyoruz. Onun için son dakikaya kadar herkes heyecanlı oluyor. Önemli olan bugün 3 puandı. Önümüzde Sivas maçı var. O da çok önemli bir maç. Oradan da 3 puanla dönmek istiyoruz. Biz maçlarımızı kazandığımız sürece Fenerbahçe veya isteyen takım istediği kadar kazansın her şey bizim elimizde” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.