Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olcay Şahan: Beşiktaş'ın gruplarda oynaması gerektiğini tüm dünyaya gösterdik

Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan, tüm dünyaya Beşiktaş’ın gruplarda oynaması gerektiğini gösterdiklerini söyledi.Arsenal ile yapılan ve 0 - 0 sona eren UEFA Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesi sonrasında Olcay Şahan ve İsmail Köybaşı,...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 01:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 01:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan, tüm dünyaya Beşiktaş’ın gruplarda oynaması gerektiğini gösterdiklerini söyledi.

Arsenal ile yapılan ve 0 - 0 sona eren UEFA Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesi sonrasında Olcay Şahan ve İsmail Köybaşı, maç hakkında düşüncelerini aktardı.

Başarılı futbolcu Olcay Şahan, “Taraftarlarımız güzel bir atmosfer oluşturdu. Onlara teşekkür ediyoruz. Bugün kazanmayı hak eden taraf bizdik. Gol yemedik. Önemli olan da buydu. Tüm dünyaya gösterdik ki, Beşiktaş Kulübü Şampiyonlar Ligi play-off değil gruplarda oynamayı hak ediyor. Hak ettiğimizi alacağız. Arsenal’ı yenip gruplara kalmak istiyoruz.” diye konuştu.

Siyah - beyazlı futbolculardan İsmail Köybaşı ise “Deplasmandan da alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum. Bireysel futbol yerine takım oyunu oynamanın iyi sinyallerini verdik. Bunu devam ettirdiğimiz sürece Beşiktaşlıları güzel günler bekliyor diyebiliriz.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.