Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Olay' adamdan FETÖ açıklaması!

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, geçmişte Allah rızası için, Türk kültürünü yaşattığı ve ülkemize hizmet ettiğini düşünerek Fettulahçı Terör Örgütü (FETÖ)'ne kurban bağışı ve öğrenci bursu verdiğini ancak 17-25 Aralık döneminden sonra bu sinsi yapının gerçek yüzünü görerek eli kanlı bu terörist örgütle tüm ilişkisini kestiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Olay' adamdan FETÖ açıklaması!
 Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında hakkında ortaya atılan iddialara tepki göstererek, şunları kaydetti:

"Öncelikle, 15 Temmuz 2016 Cuma günü gerçekleştirilmek istenen ve ülkemizin birlik-beraberliğine kastederek, 240 masum insanımızı şehit eden, binlerce insanımızı da yaralayan hain darbe girişimini ve bu alçak girişimin arkasında bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'nü lanetliyorum. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
"ŞAHSIMA YAPILAN YORUMLARI KINIYORUM"

Bu alçak girişimin hemen ardından başkanımız Göksel Gümüşdağ, yöneticilerimiz, hocalarım ve tüm takım arkadaşlarımla birlikte, Türk bayraklarımızı alarak, Başakşehir ve Kısıklı’da tutulan demokrasi nöbetlerine katıldık. Her iki yerde de mikrofonu alarak, halkımızın ve kameraların önünde bu alçak darbe girişimini lanetlememe rağmen, bazı basın organlarında şahsıma yönelik "sustuğum ve konuşmam gerektiği" şeklindeki art niyetli yorumları kınıyor ve kesinlikle kabul etmiyorum.

"BU HAİN ÖRGÜTLE HİÇBİR BAĞIM YOK" Yurt içi ve yurt dışında kurmuş olduğu okullarda hain emellerini gizleyerek, yabancı çocuklara bayrağımızı sallatarak, İstiklal Marşımızı okutarak, milletimizin büyük çoğunluğunun gözünü boyamış ve siyaset-sanat-spor-medya gibi her kesimin ilgisini çekmiş bu hain örgüt ile o çocukları gördüğümde yaşadığım duygular haricinde hiçbir bağ ve ilişkim olmadığını belirtmek isterim.
"GİZLEMEDİM, GİZLEMİYORUM..." Hayatım boyunca birçok yardım kuruluşu, dernek, vakıf ve şahıslara olduğu gibi, eline milletimizin kanı bulaşmış FETÖ'ye de, gerçek yüzlerinin ortaya çıkmadığı o günlerde, Allah rızası için, Türk kültürünü yaşattığı ve ülkemize hizmet ettiğini düşündüğüm için kurban ile öğrenci bursu verdiğimi hiçbir zaman gizlemedim, şimdi de gizlemiyorum.

Ne var ki, bu sinsi yapının bir hizmet değil, terör örgütü olduğunun açığa çıktığı 17-25 Aralık döneminden sonra, bu yapıya zerre kadar gönül bağım kalmamış, 1 kuruş da maddi desteğim olmamıştır. Ben ve ailem geçmişte ve gelecekte her daim bu ülkenin, devletimizin, devlet büyüklerimizin, bayrağımızın, manevi değerlerimizin yanında olduk, bundan sonra da öyle olacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.