Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullararası Modern Pentatlon Ve Biatlon Türkiye Şampiyonası Adana’da Başladı

Okullararası Türkiye Pentatlon ve Biatlon Türkiye Şampiyonası Adana’da başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Çukurova Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyona öncesinde saygı duruşu...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okullararası Türkiye Pentatlon ve Biatlon Türkiye Şampiyonası Adana’da başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Çukurova Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyona öncesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yaptığı konuşmada, yarışlara katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Türkiye Şampiyonası’nın Adana’da yapılmasını sağlayan yetkililere teşekkür eden Yılmazel, yaptığı açıklamada; "Öncelikle kentimize gelen ekiplere Adana konukseverliğini göstereceğiz. Türkiye Şampiyonası’na Adana’nın yanı sıra İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Gaziantep, Malatya, Bursa, Kahramanmaraş, Karaman, Sivas, Aydın ve Sinop’tan 86 kız, 118 erkek toplam 204 sporcu katılıyor. Yarışlarda 25 deneyimli hakem görev yapacak. Kurumumuzda ulusal ve uluslararası organizasyonlar için çok deneyimli bir ekip bulunuyor. Hedefimiz, konuk ekiplerin rahat ve huzurlu ortamda yarışmalarını sağlamaktır. Bize güvenerek Türkiye şampiyonasının Adana’da yapılmasını sağlayan yetkililere teşekkür ederim ve tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.
İL SPOR MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR
Türkiye Şampiyonası’na yetkili olarak katılan Modern Pentatlon Teknik Kurul Başkanı Onur Yürür ile Başhakem Zafer Atmaca, organizasyondan çok mutlu olduklarını, kafilelerin sorunlarının anında çözüldüğünü belirterek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Şube Müdürü Halit Yılmazel’e teşekkür ettiler.
Etkinliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Çukurova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Sorumlusu Hüseyin Durak ve konuk ekiplerin antrenör ile aileleri izledi.
Yarışmanın ikinci etabı yarın Yüreğir Serinevler Atletizm Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.