Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul Sporları Masa Tenisi Kız-erkek Grup Müsabakaları Bilecik’te Başladı

Bilecik’in ev sahipliği yaptığı Okul Sporları Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları, 30 takımın katılımı ile başladı.Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Okul Sporları...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okul Sporları Masa Tenisi Kız-erkek Grup Müsabakaları Bilecik’te Başladı
Bilecik’in ev sahipliği yaptığı Okul Sporları Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları, 30 takımın katılımı ile başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Okul Sporları Masa Tenisi Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları Atatürk Spor Salonunda yapılan açılış töreni ile start aldı. Bilecik’te İlk defa düzenlenen Masa Tenisi müsabakalarının açılış törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdür Vekilleri Kemal Başkır ve Hasan Kocatepe, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, illerden gelen antrenörler, sporcular ve sporcu velileri katıldı. Okul sporları Masa Tenisi Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakalarına 11 ilden, 10 Kız Takımı ve 10 Erkek Takımı olmak üzere 20 takım ve 80 sporcu katılırken, maçlarda 16 hakem görev yapacak.
“DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMALAR SONUCU BU GÜZEL BRANŞI”
Müsabakalar öncesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir konuşma yapan Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, kuruluş ve kurtuluşun beşiği ’’İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’’ diyen Şeyh Edebali’nin diyarı Ertuğrul Gazi’nin sancağı olan Bilecik’te takımları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yıldız, “Masa Tenisi gibi güzel bir branşa gönül verdiğiniz için öncelikli sizleri tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmalar sonucu bu güzel branşı en güzel şekilde temsil edeceğinize ve ileride başarılı sporcular olacağınıza can-ı gönülden inanıyorum. Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyorum. Müsabakalarda ter dökecek tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar dileyerek emeği geçen herkese teşekkür ediyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
İl Müdürü Yıldız’ın açılış konuşmasının ardından, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun’a amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Açılış töreninin ardından Masa Tenisi müsabakaları sporcuların renkli görüntülere sahne olan maçlarıyla başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.