Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okan Buruk: Beşiktaş maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta sonu karşılaşacakları Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını söyledi. Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligi 30. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2015 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okan Buruk: Beşiktaş maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta sonu karşılaşacakları Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligi 30. haftasında 10 Mayıs Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde koordinasyon, pas çalışmaları ve dar alanda çift kale oyun çalışmaları gerçekleştirdi.

Antrenmana sakatlıklarından dolayı sezonu kapatan kaleci Zydrunas Karcemarskas ve Elyasa Süme haricindeki oyuncular katıldı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Okan Buruk, çok önemli bir maça hazırladıklarını belirterek, "Çok önemli bir maça hazırlanıyoruz. Ligin oyun olarak çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Üst sıralarda puan kaybına tahammülü olmayan bir takıma karşı oynayacağız. Biz kendimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu maçta da en iyisini yapmaya çalışacağız. Rakiplerimizin durumu bizi pek ilgilendirmiyor. Önemli bir yarış var. Kendi kimliğimizi, kişiliğimizi sahaya yansıtıp inşallah güzel bir sonuç alırız." dedi.

Şampiyonluğu üç takımın da hak ettiğini ifade eden Buruk, "Şampiyonluğu hak eden üç tane takım var. Burada hata yapan şampiyonluğu kaybedecek. Üst sıradaki yarış seyredenleri memnun ediyor. Biz üst tarafa bakmadan kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Üç takım da şampiyonluk yarışı içerisinde aynı şansa sahip." diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı ekip, Beşiktaş maçı hazırlıklarını 7 Mayıs Perşembe günü yapacağı antrenman ile sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.