Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okan Buruk, Akhisar Belediyespor’a imzayı attı

Akhisar Belediyespor, 1 buçuk yıllık anlaşma sağladığı Teknik Direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladı.Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan imza törenine Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okan Buruk, Akhisar Belediyespor’a imzayı attı

Akhisar Belediyespor, 1 buçuk yıllık anlaşma sağladığı Teknik Direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan imza törenine Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Evren Acar, Süleyman İşçi, Mutlu Özdemir, Zekeriya Güneş ve Harun Eryüksel katıldı. Akhisar’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Böyle bir camianın içinde olmak, böyle bir kulüp yapısının içerisinde olmak güzel. Türkiye’nin en sevilen ve en beğenilen çok iyi yönetilen ve hem taraftarları ile hem kulüp yapısı ile gerçekten takdir edilen bir kulüp. Böyle bir kulüpte çalışmak benim için onur ve büyük bir şeref. Bu görevi bana layık görenlere öncelikle teşekkür ediyorum" dedi.

"Kalan haftalarda en üst noktaya çıkmak istiyoruz"

Ağabeyi Fuat Buruk’un 3 buçuk sene Akhisar Belediyespor’da Hamza Hamzaoğlu ile birlikte çalıştığını hatırlatan Okan Buruk, "Benim çok yakından tanıdığım, hem kulübü hem de tesisleri ile yapısını bildiğim, taraftarıyla çok iyi işlere imza atan bir kulüp. Hep kendi kulübümüz olarak, kendi içimizden bir kulüp olarak gördük. İnşallah burada kulübümüze yakışır bir şekilde bundan sonraki haftalarda kalan 9 maçta çıkabileceğimiz en üst noktaya çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

"Takımı hak ettiği yere getireceğiz"

Okan Buruk, takımda iyi bir oyuncu grubu olduğunu ifade ederek, "İyi bir takım var. Çok başarılı bir hoca ile çalışıyordu, o bıraktı onun arkasından gelmek benim için de önemli. Tolunay Hoca da benim beğendiğim ve takdir ettiğim bir insan. İnşallah biz de oyuncularımızla beraber takımımızı daha yukarılara çekeceğiz. Hak ettiği yere getireceğiz. Takımdaki Türk oyuncuların hepsini çok iyi tanıyorum, milli takımdan çalıştığım oyuncular var. İlk gün oyuncularla tanıştık ve konuştuk. Onların enerjileri çok önemli, bizler de pozitif bir şekilde başlayıp iyi yerlere geleceğiz. Bundan hiçbir şüphemiz yok" değerlendirmesini yaptı.

"Pes etmeyen bir takım olmak istiyoruz"

Oyun planları ile ilgili bilgiler de veren Okan Buruk, "Takımımızın yapısına uygun bir oyun stili istiyoruz. Dirençli, mücadele eden biraz da sert olması gereken bir takım olacağız. Ligin yapısını iyi biliyoruz. Bu ligde özellikle topa sahip olmak da önemli ama top rakipteyken özellikle savunmayı doğru yapmak önemli. Hücuma doğru çıkmak, yani geçişler çok önemli. Bunları biraz daha geliştirmek istiyoruz ama dediğim gibi agresif, inatçı, hiçbir zaman pes etmeyen bir takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk’un teknik ekibinin İrfan Saraloğlu, Stjepan Tomas, Can Okuyucu, Dursun Genç’ten oluşurken, Akhisar Belediyespor çalıştırıcısı Cem Kavçak’ın da yardımcı antrenör olarak göreve devam edeceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.