Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuz Tongsir: "10 kişilik bir grup spor salonunun kilitlerini kırdı"

TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ (TSYD), BAŞKANI OĞUZ TONGSİR, 10 KİŞİLİK BİR GRUBUN TESİSLERE GELEREK SPOR SALONUNUN KİLİTLERİNİ KIRDIĞINI SÖYLEYEREK, "TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ, İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE DAĞ KANUNU UYGULAMAYA KALKAN HALİÇ ÜNİVERSİTESİ VE ADAMLARI KARŞISINDA ASLA SESSİZ KALMAYACAKTIR" DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2020 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2020 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oğuz Tongsir: "10 kişilik bir grup spor salonunun kilitlerini kırdı"

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Başkanı Oğuz Tongsir, 10 kişilik bir grubun tesislere gelerek spor salonunun kilitlerini kırdığını söyleyerek, "Türkiye Spor Yazarları Derneği, İstanbul’un göbeğinde dağ kanunu uygulamaya kalkan Haliç Üniversitesi ve adamları karşısında asla sessiz kalmayacaktır" dedi.

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir, sosyal medya hesabından 10 kişilik bir grubun tesislere gelerek spor salonunun kilitlerini kırdığını belirterek yardım istedi. Tongsir yaptığı açıklamada, “4 aydır TSYD’ye bir kuruş kira ödemeyen Haliç Üniversitesi bu yetmezmiş gibi bugün 10 kişilik güvenlik ekibiyle Levent tesislerine bir baskın düzenlemiş ve pandemi nedeniyle kapalı olan spor salonunun kapısının kilitlerini kırmıştır. Türkiye Spor Yazarları Derneği, İstanbul’un göbeğinde dağ kanunu uygulamaya kalkan Haliç Üniversitesi ve adamları karşısında asla sessiz kalmayacaktır. Meslektaşlarımızı, üyelerimizi ve ülkedeki tüm medyayı göreve davet ediyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.