Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Obradovic: Sezonun en kötü maçlarından biriydi

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'a karşı sezonun en kötü maçlarından birini oynadıklarını söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'a karşı sezonun en kötü maçlarından birini oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, biraz heyecanlı ve hücum açısından kötü olduklarını belirterek, "Bizim atış yüzdelerimiz çok kötüydü. Sezonun en kötü maçlarından bir tanesiydi. Bundan dolayı da maçı kaybettik. Üçüncü maç kendi sahamızda olacak. Kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Bütün sezon iyi savaştıklarını dile getiren Obradovic, üçüncü maçın normal bir maç olacağını kaydederek, "Özel bir şeyi yok. Rakibimize saygımız sonsuz. Çok çalışıp savaştılar ve kazandılar." şeklinde konuştu.

Sarı lacivertli basketbolcu Bogdan Bogdanovic de çok fazla şut kaçırdıklarını bunun neticesinde maçı kaybettiklerini söyledi. Bogdanovic, son maçı kazanarak tur atlamak istediklerini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.