Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Obradovic: Kötü oynadık ama yine de kazandık

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray karşısında normal bile oynamadıklarını ama yine de kazandıklarını söyledi. Türkiye Basketbol Ligi play off çeyrek final serisi üçüncü maçında Galatasaray Liv Hospital'i 67-59...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray karşısında normal bile oynamadıklarını ama yine de kazandıklarını söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi play off çeyrek final serisi üçüncü maçında Galatasaray Liv Hospital'i 67-59 yenerek seride durumu 2-1 yapan Fenerbahçe Ülker yarı finale kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Obradovic, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, bir üst tura çıkmış olduk. Genel olarak atmosfer çok güzeldi ama anlamadığım şeyler var. Herkesten tek dileğim tüm sezon destek verdikleri gibi buralara gelip takıma destek vermeleri. Bazı oyuncularımızın çok yorgun olduğu açık. Final Four gibi bir turnuvadan sonra çok doğal. Hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak yorgunduk ama 12 oyuncu daima hazır olmalı." diye konuştu.

Rahat bir maç oynadıklarını da kaydeden Obradovic, "Bir önceki maçta bir basın mensubu önümüzdeki maçı nasıl oynayacaksınız diye sormuştu ben de normal diye cevap vermiştim. Bu akşam normal bile oynamadık ama kazandık. Çok heyecanlı başladık ama kısa sürede toparladık. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum, çok fazla sıkıntıları vardı. Sonuna kadar savaştılar. Önümüzde yeni bir sayfa var ve bunun için hazırlanmamız gerekiyor." dedi.

Fenerbahçe Ülker'in genç oyuncusu Melih Mahmutoğlu ise Galatasaray’ı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ettiğini belirterek, "Galatasaray’ın ciddi oyuncularının eksik olmasına rağmen iyi mücadele ettiler. Hakettiğimiz yarı finale kaldık. Oradaki maçı da kazanmamız gerekiyordu; ama bizden iyi oynadılar. İki gün sonra yarı final maçımız var. Karşıyaka da çok ciddi bir rakip. Birbirimizi artık çok iyi tanıyoruz. Akresif bir oyun sergilersek yarı finali de geçeceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.