Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Obradovic: "İyi bir takıma karşı, çok iyi bir galibiyet aldık"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Zalgiris maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İyi bir takıma karşı, çok iyi bir galibiyet aldık" dedi.Turkish Airlines Euroleague 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Litvanya’nın Zalgiris Kaunas...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Zalgiris maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İyi bir takıma karşı, çok iyi bir galibiyet aldık" dedi.
Turkish Airlines Euroleague 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Litvanya’nın Zalgiris Kaunas ekibini 82-68 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, hem tecrübeli hem de yeni oyuncuların olduğu bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, ""Hem hücum hem de savunmada inanılmaz enerjisi olan bir takım. Hücumda çok hızlı koşup hızlı pas veriyorlar. Avrupa Ligi’ndeki en iyi ribaund alan takımlardan birisi. İlk çeyrek haricinde savunmamız çok iyiydi. Değiştirmemiz gereken şey hücumumuz. İyi savunma yaptıktan sonra daha iyi koşup oynama şansımız var. Çok fazla maç olduğu için fazla antrenman vakti olmuyor. Bunun için şikayet etmek istemiyorum ama gerçekler bunlar. Çok iyi bir takıma karşı, çok iyi bir galibiyet aldık. Benim için güzel diğer bir şey ise eski oyuncum Jasikevicius’a karşı burada oynamam. Fenerbahçe’de eski oyuncularını güzel bir şekilde karşıladı" dedi.
"Bogdanovic’in durumu ciddi"
Obradovic, maçta sakatlanan oyuncusu Bogdan Bogdanovic durumunun ciddi olduğunu belirtirken, Nikola Kalinic’in ise eski sakatlığının nüksettiğini ifade ederek, iki oyuncun da durumunun yarın netleşeceğini aktardı.
Zalgiris cephesi
Zalgiris Başantrenörü Sarunas Jasikevicius ise maçı küçük hatalarla kaybettiklerini dile getirdi. Litvanyalı başantrenör, Fenerbahçe’ye karşı oynamanın zor olduğuna ifade ederek, şunları söyledi:
"Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum ediyorum. Çok hazır bir takım. Atletik olmaları en büyük avantajları. Genel olarak takım mücadelesinden memnunum ama küçük hatalarımızla kaybettik."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.