Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Obradovic: "Genç oyuncularımın agresif oynamaları önemliydi"

Süper Toto Basketbol Ligi’nin 23. hafta müsabakasında Fenerbahçe, Best Balıkesir’i 68-79 mağlup etti. Müsabaka sonrası konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Genç oyuncularımızın hem hücumda hem savunmada agresif olması...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Obradovic: "Genç oyuncularımın agresif oynamaları önemliydi"

Süper Toto Basketbol Ligi’nin 23. hafta müsabakasında Fenerbahçe, Best Balıkesir’i 68-79 mağlup etti. Müsabaka sonrası konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Genç oyuncularımızın hem hücumda hem savunmada agresif olması önemliydi. Bu agresiflik maçta 15 top çalma ile oynamamızı sağladı” dedi.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Euroleague’de oynadığımız iki maçtan sonra bu maça daha fazla rotasyonla oynamamız gerektiğini bilerek geldik. Maça nasıl başladığımız konusunda gerçekten beni tatmin ettiğini söyleyebilirim" dedi.

Maç genelinde tempodan ve oyun şeklinden tatmin olduğunu söyleyen Obradovic, "Gerçekten de genç oyuncularımızın hem hücumda hem savunmada agresif olması önemliydi. Bu agresiflik sayesinde maçta 15 top çalma ile oynadı. Şunu da belirtmek zorundayım, tecrübeli oyuncularımız iyi bir performans gösterdiler. Bütün bu oluşturduğumuz atmosfer bizim için yeterliydi. BEST Balıkesir hakkında şunu söyleyeyim. Gerçekten Birinci ligde kalmaya mücadele etmeye yeterli bir kadroları var. Kaliteleri olduğunu düşünüyorum ve başarılar diliyorum. Bugün burada iki takımın oluşturduğu güzel atmosfer için teşekkür ediyorum. Özellikle Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.