Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Obradovic: “Cumartesi Bizi Çok Farklı Bir Maç Bizi Bekliyor”

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarın muhteşem bir gece yaşattığı için tekrar teşekkür ediyorum. Cumartesi Abdi İpekçi’de çok farklı bir maç bizi bekliyor” dedi.Maça biraz heyecanlı...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarın muhteşem bir gece yaşattığı için tekrar teşekkür ediyorum. Cumartesi Abdi İpekçi’de çok farklı bir maç bizi bekliyor” dedi.
Maça biraz heyecanlı başladıklarını dile getiren Sırp çalıştırıcı, “Bu da iyi bir şey değil. Ardından mola aldım ve düzelttik. O periyottan sonra basketbol oynamaya başladık ve çok iyi oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarımızın muhteşem bir gece yaşattığı için tekrar teşekkür ediyorum. Cumartesi Abdi İpekçi’de çok farklı bir maç bizi bekliyor. Sadece 1 galibiyete ihtiyacımız var şampiyon olmak için” diye konuştu.
ANADOLU EFES CEPHESİ
“Öncelikle Fenerbahçe’yi tebrik ederim” diyerek sözlerine başlayan Anadolu Efes Başantrenörü Ahmet Çakı, “Bugün evlerinde serinin en iyi maçını oynadılar. Seyirci de çok güzel bir ortam sağladı. Maça gelecek olursak bugün iyi başladık. İlk beş dakikalık bölümde hem hücumda hem savunmada doğruları yaptık. Bu maçta şöyle bir karar verdim. Bir önceki maçı son periyotta kaybettiğimiz için Heurtel ve Dunston gibi oyuncuları son çeyrekte diri tutmak için ilk yarı sürelerini kısmaya karar verdim. Ama bu planımız tutmadı. Benchten gelen oyuncularımız beklediğimiz katkıyı veremedi. Diebler bilindiği gibi sakatlıktan yeni döndü, Granger’a da iyi baskı yaptılar. Oyunun ritmini kaybettik. Son beş dakikada potamızda 18 sayı gördük. Kurguladığımız basketbolu oynamaya çalıştık. Fenerbahçe iyi bir takım ve iyi oynadılar. Bugün potamızda 100 sayı görecek kadar kötü savunma yapmadık. Fenerbahçe takım olarak iyiydi. Kaybettik. Oyuncularıma teşekkür ederim. Hepsi ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Şimdi evimizdeki maçı kazanıp, tekrar buraya gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Maça iyi başladıklarını ifade eden Anadolu Efesli basketbolcu Furkan Korkmaz ise “Fenerbahçe’nin burada bir seyirci avantajı var, bu avantajı lehine çevirdi. İlk yarıda fark 15-16 sayıya yükselince ikinci yarıda geri gelmek Fenerbahçe gibi bir takıma karşı çok zor. Geri gelemedik. Bu sonuçta bir çok etken var. Hatalarımızı görüp bunları düzeltmeliyiz. O takdirde kazanmamamız için bir neden yok. Fenerbahçe’yi tebrik ederim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.