Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nuri Şahin Ve Olcay Şahan’dan Ozan Tufan Değerlendirmesi

A Milli Futbol Takımı oyuncusu Nuri Şahin, Hırvatistan maçında saçını düzeltmesiyle eleştiri alan Ozan Tufan’a sahip çıktı.Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, A Milli Takım’ın EURO 2016 kampında Olcay Şahan ile bir basın toplantısı...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
A Milli Futbol Takımı oyuncusu Nuri Şahin, Hırvatistan maçında saçını düzeltmesiyle eleştiri alan Ozan Tufan’a sahip çıktı.
Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, A Milli Takım’ın EURO 2016 kampında Olcay Şahan ile bir basın toplantısı düzenledi. Yarın oynanacak İspanya maçı öncesi konuşan Nuri, "Hırvatistan maçında kendimize yakışan bir oyun oynayamadığımızın farkındayız. Ben sahada çok rahat bir İspanya gördüm. İspanya her zaman İspanya’dır. Son dakika da olsa golünü buldu. İspanya maçının zor olacağını biliyoruz. Biz kendi futbolumuzu oynadığımız her zaman şansımız olmuştur" dedi.
"FATİH HOCA’NIN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ BAKIŞINDAN ANLIYORSUN"
İspanya’nın çok kaliteli bir takım olduğunu vurgulayan Nuri Şahin, "Buraya gelmek benim için çok büyük şans ve mutluluk. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Casillas ile beraber oynama şansını yakaladım. Kaliteli bir kaleci. Casillas’ın yedek kalması her zaman için sürprizdir. Iniesta inanılmaz bir futbolcu. Göze hoş gelen bir oyunu var. Fatih hocanın bir bakışıyla, bir hareketiyle sana ne söylemek istediğini anlıyorsun. Hocayı cesur kelimesi ile tanımlayabilirim" açıklamasını yaptı.
"OZAN’IN ELEŞTİRİLMESİNİ SAÇMA BULUYORUM"
27 yaşındaki oyuncu, Hırvatistan’ın golünde Ozan Tufan’a yöneltilen eleştirilere ilişkin olarak ise, "Ozan’ın saçının o ana denk gelmesi tabii güzel olmadı ama bunu bu kadar büyütmek hiç doğru değil. Ozan Tufan’ın yerden yere vurulmasını saçma buluyorum. Arda Turan’lar, Ozan Tufan’lar, Olcay Şahan’lar, Nuri Şahin’ler kolay yetişmiyor. Bunların hepsi ayrı bir değer. Emre Mor daha 18 yaşında bir çocuk. Modric ile fotoğraf çektirmesinde ne var? Bence yanlış değil ama zamanla öğrenecek" diye konuştu.
OLCAY ŞAHAN: "BİZE YAKIŞMAYAN BİR FUTBOL OYNADIK"
Grupta ilk maçın geride kaldığını hatırlatan Beşiktaşlı oyuncu Olcay Şahan ise, "Hırvatistan karşısında bize yakışmayan bir futbol oynadık. Kalitemizin farkındayız. Bu yüzden gruptan çıkma şansımız yüksek. Ozan Tufan ve Emre Mor’un olayları çok abartılıyor. Modric ile herkes resim çektirmek ister. Ozan inşallah yarın bir gol atar" değerlendirmesinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.