Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nogay Türkleri Edige Han Futbol Ligi başlıyor

Nogay Türkleri Edige Han Futbol Ligi’nin 6. sezonu bu hafta sonu Ankara’da açılış töreni ile başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Nogay Türkleri Edige Han Futbol Ligi’nin 6. sezonu bu hafta sonu Ankara’da açılış töreni ile başlayacak.

Nogay Türkleri Edige Han Futbol Ligi’nin 6. sezonu Ankara Yenimahalle’de 22 Ekim pazar günü saat 14.30’daki açılış töreni ile başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto tarafından desteklenen Edige Han Futbol Ligi, Nogay Türkleri gençleri tarafından organize ediliyor. Geçen yılın şampiyonu Nogay Han takımının oyuncusu Eyüp Tanatar, “Takım olarak bu yıl için de iddialıyız. Geçen yıl şampiyon takım olarak Oslo’daki Nogay Türkleri Uluslararası Futbol Şampiyonası’na Norveç vize vermediği için katılamadık. Bu yıl Hollanda’da yapılacak olan şampiyonaya, şampiyon takım olarak katılmak için azimliyiz” dedi.

2016-2017 sezonunun 38 gollü kralı Karakura Spor oyuncusu Kubilay Atılgan ise, “Geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluk için bu yıl da iddialıyız. Takımızda bazı eksiklikler vardı, bunları aştık. Rakiplerimiz kuvvetli ancak biz de çok iyiyiz, hedefimiz şampiyon olmak. Bu yıl da gol kralı olmak istiyorum” dedi.

Geçen yılın en değerli futbolcusu seçilen Köstengil Spor Kulübü oyuncusu Talha Çetiner da, “Bu yıl ki ligde, geçen yıla göre daha zorlu rakipler var. Geçen yıl ikinci olarak tamamladığımız ligi, bu yıl daha çok çalışarak lider tamamlamak ve Türkiye’yi Avrupa’daki, Nogay Türkleri Futbol Şampiyonası’nda temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz son üç yılın şampiyonu Rusya’yadan kupayı almak” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.