Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüferli cimnastikçiler Türkiye üçüncüsü oldu

Cimnastlig 1. Ligi 3. hafta final yarışlarında büyük başarı gösteren Nilüfer Belediyespor Minik Erkek Takımı, Türkiye üçüncüsü olarak başarısını taçlandırdı.Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Ankara Cemal Alpman Cimnastik Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüferli cimnastikçiler Türkiye üçüncüsü oldu
Cimnastlig 1. Ligi 3. hafta final yarışlarında büyük başarı gösteren Nilüfer Belediyespor Minik Erkek Takımı, Türkiye üçüncüsü olarak başarısını taçlandırdı.
Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Ankara Cemal Alpman Cimnastik Salonu’nda düzenlenen yarışlara Nilüfer Belediyespor’dan Sabri Temel, Keremalp Ergül, H.İbrahim Şahin, M.Emin Gecal ve Ozan Albayrak katıldı. Nilüfer Belediyespor Minik Erkek Takımı, artistik cimnastik dalında Türkiye üçüncüsü oldu. Bireysel yarışlarda da Sabri Temel Türkiye ikincisi oldu. Sporun her dalını önemsediklerini belirten Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Fırat Emiroğlu “Türkiye Şampiyonasında dereceye girerek bizleri gururlandıran Cimnastik Takımı antrenör, sporcu ve ailelerini tebrik ediyorum. Geçen hafta 10 yaşındaki kızımız Ayşe Naz Topoğraf da küçük kızlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Elde edilen başarılar hepimizi gururlandırıyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.