Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’in Sultanları İstanbul’dan Mutlu Döndü

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor deplasmanda aynı puanda bulunan Sarıyer Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Üst üste 3. galibiyetini elde eden Nilüfer’in sultanları ligde 5. sıraya yükseldi.Kadınlar Voleybol...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer’in Sultanları İstanbul’dan Mutlu Döndü
Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor deplasmanda aynı puanda bulunan Sarıyer Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Üst üste 3. galibiyetini elde eden Nilüfer’in sultanları ligde 5. sıraya yükseldi.
Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde hedefini Avrupa kupalarına katılmak olarak belirleyen Nilüfer Belediyespor, konuk olduğu Sarıyer Belediyesispor’u 3-0’lık skorla geçti. Kendisiyle aynı puanda olan, ancak averajla bir üst basamağında yer alan rakibiyle Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonu’nda karşılaşan yeşil-mavi-beyazlı ekip, ilk sette rakibi karşısında etkili oldu. Nilüfer Belediyespor, etkin bir oyun ortaya koyarak ilk seti 25-19 kazandı.
İkinci sette ise ev sahibi Sarıyer Belediyespor etkili başladı. Nilüfer Belediyespor, ikinci setin son bölümünde file önündeki etkinliğini artırınca rakibine 29-27 üstünlük sağladı. Üçüncü sette rakibinin direncini iyice kıran Nilüfer Belediyespor, bloklardaki başarısıyla seti 25-13, karşılaşmayı da 3-0’lık skorla aldı.
Ligin 21. haftasında normal sezonun bitimine 1 hafta kala puanını 32’ye çıkararak 5. sıraya yerleşen yeşil-mavililer, taraftarlarını sevince boğdu. Maç sonu voleybolcularını kutlayan tecrübeli antrenör Reşat Yazıcıoğulları, "Nilüfer’in Sultanları’nı hem oyun disiplini, hem de taktik disipline sahip kaldıkları için tebrik ediyorum. Diğer rakiplerimizin haftayı puansız kapatmasıyla bu galibiyet daha da anlam kazandı. Takımın başarısı için her türlü imkanı bizlere sunan kulüp yönetimi ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum" dedi.
Nilüfer’in Sultanları ligin son maçında önümüzdeki hafta Cengiz Göllü Spor Salonu’nda İlbank’ı konuk edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.