Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Kolej Spor, Wushu da Bursa 2. oldu

Bursa Macide Kahraman İlkokulu öğrencileri yapılan Wushu minikler ve yıldızlar il şampiyonasında 3 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya aldı.Bursa Nilüfer Kolej Gençlik ve Spor Kulübü'nde mücadele eden Macide Kahraman İlkokulu öğrencileri...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer Kolej Spor, Wushu da Bursa 2. oldu
Bursa Macide Kahraman İlkokulu öğrencileri yapılan Wushu minikler ve yıldızlar il şampiyonasında 3 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya aldı.

Bursa Nilüfer Kolej Gençlik ve Spor Kulübü'nde mücadele eden Macide Kahraman İlkokulu öğrencileri aldıkları madalyalarla başarıya ambargo koyarken, takım olarak da il 2.’lik kupasını aldı.

Macide Kahraman İlkokulu müdürü Feyzullah Çarkcı, öğrencilerini dersleri yanında bilim, sanat ve spor alanlarında da desteklediklerini ifade etti. Feyzullah Çarkcı, “Yetenekli her öğrencimizin yetenek alanına göre bire bir, veya grupla eğitim yaparak bir üst seviyeye ulaştırmak için eğitim öğretim faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz. Madalya alan tüm öğrencilerimize, onları destekleyen ailelerine ve yetiştiren öğretmen ve antrenörlerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.