Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer çalışanları halı sahada ter döktü

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Fuat Sakarya Birimler Arası Halı Saha Turnuvası sona erdi.10 yıl önce geçirdiği kazada hayatını kaybeden Nilüfer Belediyesi çalışanı Fuat Sakarya adına her yıl düzenlenen halı saha turnuvası bu...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer çalışanları halı sahada ter döktü

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Fuat Sakarya Birimler Arası Halı Saha Turnuvası sona erdi.

10 yıl önce geçirdiği kazada hayatını kaybeden Nilüfer Belediyesi çalışanı Fuat Sakarya adına her yıl düzenlenen halı saha turnuvası bu yıl da çekişmeli geçti. Nilüfer Belediyesi çalışanlarının katıldığı Fuat Sakarya Birimler Arası Halı Saha Turnuvası yaklaşık üç ay sürdü. Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvada 11 takım mücadele etti. Renkli anların yaşandığı karşılaşmalarda büyük çekişmeler yaşandı. Turnuvanın en heyecanlı karşılaşmaları, final müsabakalarında oldu. Nilüfer Belediyesi personelinin ilgi gösterdiği final maçını izleyenlerin arasında merhum Fuat Sakarya’nın ailesi de yer aldı.

Turnuvanın final gecesinde önce Fenomenler ve Destek Spor arasında üçüncülük mücadelesi oldu. İki takım arasında centilmence gerçekleşen maçın sonucunda Fenomenler 4-2 üstünlükle

üçüncü oldu. Final maçında ise Amatör Ruh ve Barış Spor karşı karşıya geldi. İki takımın sporcuları Fuat Sakarya Turnuvası’nın şampiyonu olabilmek için ter döktü. Barış Spor, rakibi karşısında 9-1 üstünlük sağlayarak şampiyonluğunu ilan etti.

Bursa Genç Futbol Hakemler Kurulu hakemlerinin görev aldığı müsabakaların ardından Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisi’nde ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Fuat Sakarya’nın ailesi de katıldı. Başkan Bozbey, turnuvayı izlemeye gelen Fuat Sakarya’nın ailesinden Kübra Sakarya, Emre Sakarya, Yunus Sakarya, Remziye Sakarya, Fatih Sakarya ve Fuat Ali Sakarya’ya turnuvanın final müsabakasının oynandığı topu hatıra olarak hediye etti. Aileye teşekkür eden Bozbey, Fuat Sakarya’yı rahmetle andıklarını ifade etti.

Nilüfer Belediyesi’nde çalışan 200’ün üzerinde personelin mücadelesine sahne olan Fuat Sakarya Birimler Arası Halı Saha Turnuvası’nda ter döken ve emeği geçen herkese teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Yalçın Işıkyıldız ile birlikte dereceye giren takımlara kupalarını ve ödüllerini verdi. Turnuvada birinci Barış Spor, ikinci Amatör Ruh, üçüncü Fenomenler, dördüncü de Destek Spor oldu. Turnuvada Gol Kralı Cemil Boran, En İyi Kaleci de Hidayet Diken oldu.

Fuat Sakarya Halı Saha Turnuvası’nın kadınlar kategorisinde de, Eli Belinde adıyla turnuvada yer alan takım rakip çıkmayınca maç yapmadan şampiyon oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.