Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı zirvede

Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı, "Uluslararası Salcano Gaziantep Mtb Cup" dağ bisikleti yarışından madalyayla döndü.“Uluslararası Salcano Gaziantep Mtb Cup " dağ bisikleti yarışına yerli ve yabancı sporcular katıldı. Zorlu bir...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı zirvede

Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı, "Uluslararası Salcano Gaziantep Mtb Cup" dağ bisikleti yarışından madalyayla döndü.

“Uluslararası Salcano Gaziantep Mtb Cup " dağ bisikleti yarışına yerli ve yabancı sporcular katıldı. Zorlu bir parkurun bulunduğu yarış çekişmeli oldu. Yarışlarda yer alan Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı başarılarına yenilerini ekledi. Nilüfer Belediyespor bisikletçisi Samet Bulut, 27 sporcunun katıldığı U17 kategorisinde büyük başarı göstererek rakiplerini geride bıraktı ve birincilik kürsüsüne çıktı. Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı’nda yer alan İsmail Kılıç da 30 sporcunun katıldığı U15 kategorisinde ikinci oldu.

Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı, yarışlarda elde ettiği başarı sonucunda Balkan Bisiklet Şampiyonası’na katılarak Türkiye’ye temsil edecek.

Bisikletçileri tebrik eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Başkan Bozbey, genç sporculara Balkan Bisiklet Şampiyonası için de başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.