Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Belediyesi Üniversitelileri Sporla Buluşturdu

Nilüfer Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlediği ÜniSporFest, Görükle Spor Parkı’nda gençleri sporla buluşturuyor.23-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ÜniSporFest’in açılış töreninde konuşan Nilüfer...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer Belediyesi Üniversitelileri Sporla Buluşturdu
Nilüfer Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlediği ÜniSporFest, Görükle Spor Parkı’nda gençleri sporla buluşturuyor.
23-28 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ÜniSporFest’in açılış töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Öğrencilerimizin yaklaşık 20 bine yakını Görükle ve civarında oturuyor. Bu öğrencilerimizin sosyal anlamda mutlaka birbirleriyle kaynaşması, birbirleriyle dertlerini paylaşmasını istiyoruz. Gençliğin neler istediğini tam bilme imkanına sahip değiliz. Onun için, gençlere danışmak, gençlerle omuz omuza proje üretmek bizler için önemli. Gençlere sözde kulak vermiyoruz, özde kulak veriyoruz. Gençleri sözde sahiplenmiyoruz, özde sahipleniyoruz. Bu festivalin, 5 yıl sonra Türkiye’nin her tarafında duyulan ve farklı yerlerde benzerlerinin yapıldığı bir festival olacağına inanıyoruz. Bu festivalde yer alan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Festivalde öğrencilerimiz spor yapacak, yenen olacak yenilen olacak ama ben bu festivalin sonucunda dostluğun, arkadaşlığın kazanacağına kesinlikle inanıyorum” dedi.
Uludağ Üniversitesi sporcu öğrencileri adına konuşan Mete Kargulu da Nilüfer Belediyesi’nin öğrencilerle ve öğrenci topluluklarıyla bir arada olmasından mutluluk duyduklarını dile getirerek kendilerine sunulan bu imkan için teşekkür etti.
Başkan Mustafa Bozbey tırmanış duvarına tırmandı. Tenis de oynayan Bozbey performansıyla alkış topladı. Karşılaşmaların başlama vuruşunu da yapan Bozbey, daha sonra öğrencilerle bir araya geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.