Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neymar’ın babası ifade verdi: Real Madrid 150 milyon Euro teklif etmişti

Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar’ın Barcelona kulübüne transferinde yapıldığı iddia edilen usulsüzlüklerin soruşturması devam ediyor.Baba Neymar Da Silva Santos, kontratta imzası olduğu için bu sabah Madrid'de İspanya Ulusal Mahkemesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Brezilyalı yıldız oyuncu Neymar’ın Barcelona kulübüne transferinde yapıldığı iddia edilen usulsüzlüklerin soruşturması devam ediyor.

Baba Neymar Da Silva Santos, kontratta imzası olduğu için bu sabah Madrid'de İspanya Ulusal Mahkemesi’nde (Audiencia Nacional) tanık sıfatıyla ifade verdi.

Real Madrid’in Neymar’ı Santos kulübünden transfer etmek için 150 milyon Euro teklif ettiğini öne süren Neymar da Silva Santos, oğlunun yine de Barcelona'yı tercih ettiğini aktardı.

Hakim Pablo Ruz karşısında 2 saatten fazla ifade veren baba Neymar, kontratta gözüken 2 milyon Euro’ya Barcelona adına Brezilya’da yetenek avcılığı yaptığını ve bu sayede kulübün 3 oyuncuyu transfer ettiğini söyledi.

Hakim Ruz, Barcelona’nın eski başkanı Sandro Rosell’i Neymar’ın transferinde zimmetine para geçirmekten ve kulübü de 9,1 milyon euroyu bulan mali suçtan dolayı soruşturuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.