Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesine.Com Eskişehir Basket’ten ‘Hatıra Bileti’ kampanyasına destek

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.Com Eskişehir Basket, Eskişehirspor Kulübü tarafından seyircisiz oynanacak Giresunspor karşılaşması için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletlerinden alarak kampanyaya destek oldu.PTT. 1....

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nesine.Com Eskişehir Basket’ten ‘Hatıra Bileti’ kampanyasına destek
Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.Com Eskişehir Basket, Eskişehirspor Kulübü tarafından seyircisiz oynanacak Giresunspor karşılaşması için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletlerinden alarak kampanyaya destek oldu.
PTT. 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un, 16 Ekim’de seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra bileti kampanyasına, Nesine.Com Eskişehir Basket’te bilet alarak destek verdi. Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin 3’üncü haftasında oynanacak olan Akhisar Belediye maçına gelecek olan taraftarlara, Nesine.Com Eskişehir Basket Kulübü tarafından satın alınan ‘Hatıra Bileti’ hediye edilecek. Takım yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Takımımıza Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin 3’üncü haftasında oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçında destek vermek için tribünlere gelecek olan basketbol severlere Hatıra Bileti hediye edilecek. 15 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak olan maça taraftarlarımızı bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Ayrıca yapılan açıklamada, Eskişehirspor’un her zaman yanında olduğu bildirilirken, Kırmızı Siyahlılara 7’nci hafta maçında karşılaşacakları Giresunspor maçında başarı dileklerinde bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.