Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesine.Com Eskişehir Basket, Sakarya deplasmanında

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin 2. hafta karşılaşmasında Nesine.Com Eskişehir Basket, deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediye takımı ile karşı karşıya gelecek.8 Ekim Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda Sakarya Büyükşehir Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nesine.Com Eskişehir Basket, Sakarya deplasmanında
Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin 2. hafta karşılaşmasında Nesine.Com Eskişehir Basket, deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediye takımı ile karşı karşıya gelecek.
8 Ekim Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda Sakarya Büyükşehir Belediye takımı ile karşı karşıya gelecek olan Nesine.Com Eskişehir Basket, ilk hafta aldığı galibiyet sonucunda averajla ligde 1’inci sırada yer alıyor. Sakarya temsilcisi ise, ligde 8’inci sırada bulunuyor. Geçen sezon iki kez karşı karşıya gelen iki takım arasındaki maçları Sakarya Büyükşehir Belediye kazanmıştı. Yeni sezon öncesinde kadrosunda büyük değişikliğe giden ve bir üst lige çıkmak isteyen Eskişehir temsilcisi, deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor.
Nesine.Com Eskişehir Basket 5 maçtır yenilmiyor
Sezon öncesinde Antalya’da düzenlenen Federasyon Kupası’nda da yer alan Nesine.Com Eskişehir Basket, 5 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Son olarak Federasyon Kupası’nda karşılaştığı Bursaspor Durmazlar’a kaybeden Eskişehir temsilcisinin bu maçtan sonra bileğini büken çıkmadı. Federasyon Kupası’nda 4, Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde de 1 maça çıkan Kırmızı Siyahlılar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni de yenerek galibiyet serisini sürdürmenin planlarını yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.