Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesine.Com Eskişehir Basket oyuncuları panele katıldı

Nesine.com Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmut, başarılı basketbolcular Josh Duncan, Özgün Önver ve Evren Büker Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi’nde panele katıldı.Şehirle günden güne kaynaşan Nesine.com Eskişehir Basket,...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nesine.com Eskişehir Basket Takım Menajeri Gürol Karamahmut, başarılı basketbolcular Josh Duncan, Özgün Önver ve Evren Büker Eskişehir Eğitimciler Spor Lisesi’nde panele katıldı.
Şehirle günden güne kaynaşan Nesine.com Eskişehir Basket, Spor Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve oldukça keyifli geçen panelde ilk olarak ekibin Menajeri Gürol Karamahmut söz aldı. Takımın sezona çok iyi başladığını ifade eden Karamahmut, bilinçli basketbolseverleri takıma destek olmaya davet etti.
"Sporun en önemli noktası sağlıklı beslenme"
Bir öğrenci deneyimli basketbolcu Evren Büker’e sporcu beslenmeleri ve antrenmanları hakkında soru yönetti. Bu soruya Evren Büker, "Bana göre sağlıklı beslenme sporun en önemli noktası. Düzenli beslenmiyorsak ne kadar spor yaparsak yapalım bir verim alamayız. Doğru antrenman metodu da çok önemli. Yıllardır yanlış yaptığımızı düşünüyorum. Son yıllarda antrenman işi de profesyonelleşti” diye cevap verdi.
"Bu sene şampiyon olacağız"
Nesine.com Eskişehir Basket’in Amerikalı basketbolcusu Josh Duncan ise Amerika yıllarını anlattı. Duncan, “Kolejdeyken antrenmanlarımız çok yoğun oluyordu. Çok çalışıyorduk. Üniversite Ligi’nde elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım. Miami Heat ve Utah Jazz takımlarında bulundu. Oralarda yer alabilmek çok zor. Sonra kendime Avrupa kapılarını açtım. Burada çok mutluyum. Bu sene şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.
Nesine.com Eskişehir Basket ekibine teşekkür eden Okul Müdürü Veysel Turkurkor, okula renk kattıklarını belirterek dev adamlara çiçek takdim etti. Birçok öğrenci de basketbolculardan imza almak için birbiriyle yarışırken panel sporcuların sınıflarla fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.