Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesine.com Eskişehir Basket, Ankara deplasmanında

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin 7. hafta mücadelesinde Nesine.com Eskişehir Basket, Türk Telekom ile deplasmanda karşılaşacak.Yarın TOBB ETÜ Spor Salonu’nda Türk Telekom takımı ile saat 16.00’da karşı karşıya gelecek olan Nesine.com Eskişehir...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin 7. hafta mücadelesinde Nesine.com Eskişehir Basket, Türk Telekom ile deplasmanda karşılaşacak.
Yarın TOBB ETÜ Spor Salonu’nda Türk Telekom takımı ile saat 16.00’da karşı karşıya gelecek olan Nesine.com Eskişehir Basket, fikstürde 11 puanla 3. sırada yer alıyor. Rakip Türk Telekom ise, ligde 5. sırada bulunurken Eskişehir temsilcisi, deplasmandan galibiyetle dönerek zirve yarışını sürdürmek istiyor. Her iki takımın da ligde 5 galibiyeti ve 1 yenilgisi bulunuyor.
Nesine.com Eskişehir Basket oyuncuları Anıtkabir’de
Deplasmanda oynayacakları Türk Telekom mücadelesi için Ankara’ya giden kırmızı-siyahlılar, kamp öncesinde Anıtkabir’i ziyaret etti. Teknik kadro ve takım oyuncuları, Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduktan sonra kamp için otele yerleşti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.