Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neredeyse tüm ilçe takımlarına destek için maça geldi

Artvin 1. Amatör Küme’de bugün oynanan ve taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada Borçkaspor, Arhavispor’u 1-0 yenerek grubunda şampiyon oldu.Borçka İlçe Stadı’ndaki karşılaşmayı, hakemler Ayberk Altunay, Ömer Çoban...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Neredeyse tüm ilçe takımlarına destek için maça geldi

Artvin 1. Amatör Küme’de bugün oynanan ve taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada Borçkaspor, Arhavispor’u 1-0 yenerek grubunda şampiyon oldu.

Borçka İlçe Stadı’ndaki karşılaşmayı, hakemler Ayberk Altunay, Ömer Çoban ve Onur Çolak yönetti. Yaklaşık 500 kişi kapasiteli tribünler tamamen dolarken, aralarında bayanlarında bulunduğu yaklaşık 5 bin taraftar karşılaşmayı çevredeki evlerin terasları ve balkonları ile yamaçlardan izledi.

Karşılaşmayı Borçka, 45. dakikada Korhan, Kılıç’ın penaltı atışından kazandığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca karşılaşmayı ilk yarıda bulduğu penaltı golüyle kazanan Borçkaspor topladığı 33 puan ile Artvin 1. amatör liginde şampiyonluğunu ilan etti. Müsabaka sonunda Borçkasporlu futbolcular sevincini, taraftarlarla birlikte saha ortasında horon oynayarak yaşadı.

Öte yandan şampiyon olan Borçkaspor 23 Nisan tarihinde Artvin Şehir Stadı’nda Bölgesel Amatör Ligi’ne (Bal) yükselmek için Hopaspor ile baraj maçı oynayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.