Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necip Çarıkçı: "Fuat Çapa ile birlikte Boluspor’un geleceğini planlıyoruz”

Boluspor Başkanı Necip Çarikçi, Yapılan Çalişmalarla İlgili Açıklama Yaptı. (bülent Velioğlu/bolu-iha)

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Necip Çarıkçı: "Fuat Çapa ile birlikte Boluspor’un geleceğini planlıyoruz”
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Her şey çok güzel olacak. Teknik Direktörümüz Fuat Çapa’la birlikte Boluspor’un geleceğini planlıyoruz” dedi.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Ramazan Bayramı Gazetesi’ne konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. Çarıkçı, “Şu ana kadar 5 futbolcu ile anlaşma yaptık. 7 futbolcu daha almamız gerekecek. Gelecek haftadan itibaren 2 ya da 3 transferimiz gerçekleşebilir. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Takımımız 9 Temmuz Cumartesi günü top başı yapacak. Teknik Direktörümüz Fuat Çapa’nın vermiş olduğu 15-16 kişilik bir kadromuz var. Geçtiğimiz sezondan kalan yaklaşık 5 futbolcumuz buluyor. Transferlerimiz ile birlikte bu sayı 15-16 kişi olacak. 23 kişilik bir kadro oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.
“Görüştüğümüz oyuncular var”
Çarıkçı kemik kadro kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Şu anda mevcut takımımızda forvet ve ileri uçta görev alacak oyuncularımızın transferlerini bitirdik sayılır. Stoper mevkinde eksiklerimiz var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Yine yerli ve yabancı stoperler ile görüşüyoruz. Kemik kadromuzu oluşturmak istiyoruz. Gençlerimize şans vereceğiz. Yine teknik direktörümüz Fuat Çapa ile transferler ile yaptığımız görüşmelerde sağ bek, orta saha ve olabilirse kaleci transfer etme kararı aldık. Genç kalecilerimize bakacağız. Transfer gerekirse bununla ilgili teknik heyetimiz ile görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.
“Çapa Boluspor markasına güvendi”
Teknik Direktörlük görevine getirilen Fuat Çapa ile ilgili de değerlendirme yapan Çarıkçı, sözlerine şöyle devam etti:
"Fuat Çapa’nın buraya gelme sebebi maddiyat değil. Türkiye’de 3 yıllık plan yapmak çok zor. Fuat Çapa bize güvendi. Biz hocamıza güvendik. Şehre güvendi. Boluspor markasına güvendi ve bu transfer gerçekleşti. Hocamız ile her şeyden öte karşılıklı iyi niyetimiz var.”
“Esnaflarımıza teşekkür ediyorum”
Göreve geldikten sonra desteklerini esirgemeyen esnaflara teşekkür eden Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Bugüne kadar 20 veya 25 gün içerisinde 125’e yakın kapıya gittik. Yanımda yönetim kurulundan arkadaşlarım Seçkin Kavarna, Murat Şen, Ahmet Ardıhan ile birlikte kapı kapı dolaşıyoruz. Bütün ziyaretlerde bizzat bende katılıyorum. Bize destek olan herkesle bir yemekte buluşmayı planlayarak kendilerine bizlere desteklerinden ötürü hediye vermeyi planlıyoruz. Şunu da belirtmeden asla geçemem. Boluspor’un geçmişten bugüne kadar en büyük destekçisi esnafımızdır. Yine orta ölçekli esnaflarımız Boluspor’a sahip çıkmaya devam ediyor. Hedefimiz 400 kapıya uğramak” diye konuştu.
"Esnaflarımıza teşekkür ediyorum"
Boluspor’da sıkıntı olduğunu vurgulayan Başkan Çaırkçı, "Mali durumda çalışma yapmamız gerekiyor. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız bu konuda destek veriyor. Bugüne kadar 20 veya 25 gün içerisinde 125’e yakın kapıya gittik. Yanımda yönetim kurulundan arkadaşlarım Seçkin Kavarna, Murat Şen, Ahmet Ardıhan ile birlikte kapı kapı dolaşıyoruz. Bütün ziyaretlerde bizzat bende katılıyorum. Bize destek olan herkesle bir yemekte buluşmayı planlayarak kendilerine bizlere desteklerinden ötürü hediye vermeyi planlıyoruz. Şunu da belirtmeden asla geçemem. Boluspor’un geçmişten bugüne kadar en büyük destekçisi esnafımızdır. Yine orta ölçekli esnaflarımız Boluspor’a sahip çıkmaya devam ediyor. Hedefimiz 400 kapıya uğramak” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.