Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necati Hoca Bu Kez Kweuke İçin Dua Etti

Kendisine sorulan sorulara verdiği ilginç cevaplarla sosyal medyada paylaşım rekoru kıran Necati Hutoğlu, katıldığı bir iftar programında Çaykur Rizespor’un golcüsü Kweuke ile bir araya geldi.Çaykur Rizespor’la sözleşmesini yeni uzatan...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Necati Hoca Bu Kez Kweuke İçin Dua Etti
Kendisine sorulan sorulara verdiği ilginç cevaplarla sosyal medyada paylaşım rekoru kıran Necati Hutoğlu, katıldığı bir iftar programında Çaykur Rizespor’un golcüsü Kweuke ile bir araya geldi.
Çaykur Rizespor’la sözleşmesini yeni uzatan Kweuke, geçtiğimiz yıl ligin bitimine haftalar kala sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Hutoğlu, Kweuke’nin sakatlıktan kurtulup bir daha sakatlanmaması için golcüye dua etti. Hutoğlu “Benim duam tutar, kısa sürede inşallah iyileşirsin ve sahalara dönersin” dedi.
Necatı Hoca, golcü futbolcuya dua ederken, Arapça konuşmak istedi, Arapça bilmeyen golcü futbolcunun tercümanlığını Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap İngilizce olarak yaptı.
TARAFTAR BENİ BAĞRINA BASTI
Çaykur Rizespor ile 3 yıllık daha sözleşme imzalayan golcü futbolcu Kweuke “Rize taraftarları beni bağrına bastı. Ben de taraftarlarımızı ve şehrimizi çok seviyorum. Rize benim ikinci memleketim, burada olmaktan ve kalmaktan mutluyum. Yönetim bana sözleşmemi uzatmak istediğini söyledi. Ben de seve seve kabul ettim. Rize de olmaktan mutluyum. 2020 yılına kadar Rizespor’dayım ve burada başarılarımı sürdürmek istiyorum” dedi.
Çaykur Rizespo ‘un golcü futbolcusu Rize’de tedavilerine devam ederken, sağlık durumunun ise iyi olduğunu belirtti. Kweuke “Almanya da ameliyat oldum, buradaki tedavilerime devam ediyorum. Arkadaşlarım tatil yaparken ben Rize’deyim ve tedavi oluyorum. Pazartesi günü yeniden Almanya’ya doktoruma giderek son durumu bakacağız. Kendimi çok iyi hissediyorum. İnşallah bir aksilik çıkmaz ve gelecek sezon bıraktığım yerden başlarım” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.