Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necati Demirkol: "Ekrem Memnun’a İmparator Lakabı Çok Yakıştı"

Galatasaray eski Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, kadın basketbol takımının başantrenörlüğünden ayrılan Ekrem Memnun’un çok iyi bir koç olduğunu söyleyerek, "Kendisi Galatasaray’ın evladıdır. Galatasaraylı...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray eski Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, kadın basketbol takımının başantrenörlüğünden ayrılan Ekrem Memnun’un çok iyi bir koç olduğunu söyleyerek, "Kendisi Galatasaray’ın evladıdır. Galatasaraylı taraftarların Ekrem Memnun’a taktıkları ’İmparator’ lakabı çok yakıştı" dedi.
Galatasaray eski Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, İHA’ya açıklamalarda bulundu. Ekrem Memnun’un çok iyi bir koç olduğunu vurgulayan Demirkol, "Ekrem Memnun çok iyi bir adam olmasının yanında çok kaliteli, mütevazı, yürekli ve cesaretli bir idareci" dedi.
"TÜRKİYE’YE GELEBİLECEK EN BÜYÜK KUPAYI GETİRDİK"
2014 yılında Kadınlar Euroleague şampiyonu olan Galatasaray’ın Türkiye’ye gelebilecek en büyük kupayı getirdiğini söyleyen Demirkol, "Ekrem Memnun, Işıl Alben ve arkadaşları sayesinde Türkiye’ye gelebilecek en büyük kupayı getirdik. Futbolda çok başarılı olmadığımız bir dönemde, bu başarı Galatasaray camiasını çok mutlu etti. Basketbolseverlere ve Türkiye’ye büyük bir armağan oldu" diye konuştu.
"EKREM MEMNUN GALATASARAY’IN EVLADIDIR"
Ekrem Memnun ile görüştüğünü belirten Demirkol, "Bir problem yok. Kendisi Galatasaray’ın evladıdır. Galatasaraylı taraftarların Ekrem Memnun’a taktıkları ’İmparator’ lakabı çok yakıştı. Ekrem Memnun’un profesyonel yaşamını devam edecek. Galatasaray’ın evladı Ekrem Memnun’un ilerleyen zamanlarda Galatasaray ile yolları kesişecektir. Onun gönlündeki Galatasaray sevgisi bir taraftar gibi. Bunlar bizim çok büyük değerlerimiz. Galatasaray markası, arması bir yerlerde dalgalanıyorsa, marka değeri artıyorsa, bunlar Metin Oktay’dan başlayarak bugün Ergin Ataman’lara, Ekrem Memnun’lara uzanan bu kıymetler sayesindedir. Galatasaray camiası da vefalı bir camiadır. Bu gibi değerleri hep sever ve sayar" şeklinde konuştu.
"HER BAŞKANI KENDİ DÖNEMİNE GÖRE DEĞERLENDİRMEK LAZIM"
"Taraftarların Dursun Özbek’i istifaya çağırmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Necati Demirkol, şöyle cevap verdi:
"Ben Dursun Özbek’in iyi niyetli ve çalışkan kimliğiyle tanıyorum. Her dönemin kendine göre zorlukları vardır. Her başkanı kendi dönemine göre değerlendirmek lazım. Ali Sami Yen Başkanımızdan başlayarak Dursun Özbek’e kadar hepsi iyi niyetle, imkanları nispetinde günün şartlarına uygun ellerinden gelen imkanları yapmaya çalışmışlardır. Galatasaray her kulvarda sahaya galibiyet için çıkar. Ergin Ataman ve öğrencileri sayesinde basketbolda bir teselli ikramiyesi bulduk. Bu sezon futbolda başarı elde edemediğimiz için taraftarlar arasında farklı sesler çıkabilir. Bu da gayet normaldir çünkü herkes başarıyı istemektedir. Bugünden sonraya bakmak lazım. Başkan buna bir çare bulacaktır" dedi.
"ŞU AN ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ"
Zor bir dönemden geçtiklerini söyleyen Necati Demirkol, "Galatasaray’ın yarışta olmadığı bir ligde, o ligin keyfi olmuyor ve zor bir dönemden geçiyoruz. Bu sene camia olarak futboldaki başarısızlıktan dolayı çok mutlu olamadık. İnşallah önümüzde ki günlerde daha da iyi oluruz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
"HER YERDE GALATASARAY’IN FAVORİ OLMASINI İSTİYORUZ"
"Spor Toto Süper Lig’de favori olarak kimi görüyorsunuz?" sorusuna Demirkol, "Aslında biz her yerde Galatasaray’ın favori olmasını istiyoruz. Selçuk İnan ve arkadaşlarına çok güveniyorum. Galatasaray’ın yarışta olmadığı bir ligde bizim şu takım favori olur deme lüksümüz yok. Diğer takımlara başarılar diliyoruz. Ülkemizin bu zor günlerinde inşallah kavgasız gürültüsüz huzur içinde bir maç olur" diye cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.