Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ndip Tambe: "Üst sıralara çıkmak istiyoruz"

TFF 1. Lig takımlardan Adana Demirspor’un golcü futbolcusu Ndip Tambe, çok çalışarak takımı üst sıralara çıkarmak istediklerini söyledi.Adana Demirspor’un Kamerunlu futbolcusu Tambe, yaptığı açıklamada hafta sonunda Samsunspor ile çok...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ndip Tambe: "Üst sıralara çıkmak istiyoruz"

TFF 1. Lig takımlardan Adana Demirspor’un golcü futbolcusu Ndip Tambe, çok çalışarak takımı üst sıralara çıkarmak istediklerini söyledi.

Adana Demirspor’un Kamerunlu futbolcusu Tambe, yaptığı açıklamada hafta sonunda Samsunspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade etti. Galibiyetten başka bir şeyi düşünmediklerini vurgulayan Tambe, "Bu anlamda taraftarlarımıza da çok ihtiyacımız olacak. Samsunspor maçıyla da galibiyetlere başlamak istiyoruz. Benimde takım içindeki uyum sorunum çok iyi. Futbolda bir takım oyunudur benim de tek başıma yaptığım bir şey yok. Hocamızın da bana yardımıyla çalışmalarımızla ligde daha iyi yerlere geleceğimizi düşüyorum" dedi.

Ligde bulundukları durumdan mutlu olmadığını söyleyen Tambe, "Takım içinde yapmam gerekenin daha fazlasını yapmam gerekiyor. Takımımızı daha üst sıralara çıkarmamız içimde elimden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor. Hayatta pozitif olarak bakıp bir şeyleri başarıyoruz, sinirlenerek hiç bir yere varamayız. Adana’da oynamak beni de çok mutlu ediyor. Taraftarlarımızın da beni sevmesinden mutlu oluyorum. Demek ki doğru işler yapıyorum ki böylesine güzel bağ oluştu" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.