Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nazifoğlu: "Medipol Başakşehir bizden daha organize bir takım olduğunu ispatladı"

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, 2-1’lik Başakşehir yenilgisi sonrası, "Maçın hakkı beraberlikti ama Medipol Başakşehir bizden daha organize bir takım olduğunu ispatladı" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray,...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 23:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, 2-1’lik Başakşehir yenilgisi sonrası, "Maçın hakkı beraberlikti ama Medipol Başakşehir bizden daha organize bir takım olduğunu ispatladı" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, TT Arena’da Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Mücadeleden turuncu-lacivertliler 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, "Medipol Başakşehir bizden daha organize bir takım olduğunu ispatladı. Aslında maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bireysel bir hatada dolayı maçı kazanamadık. Hafta içinde bu çalışmaları çok yaptık. Kimlerin gol atacağı konusunda bilgi sahibiydik ama maalesef önleyemedik. Cuma maçları seyirci açısından problem oluyor, yağmur da vardı bu normal. Sezon başından beri aynı şeyleri konuşuyoruz maalesef bu konuda çok fazla ilerleme kaydedemiyoruz. Bir şekilde buna bir çare bulmamız gerekiyor. Top bizde kalıyor ama etkili ataklar yapamıyoruz. Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda da form düşüklüğü var. Aranın bize iyi geleceğini düşünüyorum" dedi.
"Maçı hakemden dolayı kaybettiğimizi söyleyemem"
Maçın hakemi hakkında da yorumda bulunan Nazifoğlu, "Bu maçı hakemden dolayı kaybettiğimizi söyleyemem. Hakemin bizim hoşumuza gitmeyen tarafları olmuştur ama rakibin de hoşuna gitmeyen bazı şeyler vardır. Maçın sonucunda hakemin etkisi vardır diye bir şey söyleyemeyiz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.