Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nazifoğlu: "İyi bir oyun ve skor bekliyorum"

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Galip gelmemize rağmen haftaya sanki mağlup olmuş gibi başladık ama o duyguları üzerimizden attık. Takım gerçekten çok hazır. İyi bir oyun ve iyi bir skor bekliyorum" dedi.Galatasaray...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, "Galip gelmemize rağmen haftaya sanki mağlup olmuş gibi başladık ama o duyguları üzerimizden attık. Takım gerçekten çok hazır. İyi bir oyun ve iyi bir skor bekliyorum" dedi.
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçı öncesi GSTV muhabiri Deniz Gülen’e açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, haftaya sanki mağlup gibi başladıklarını dile getirerek, "Geçen hafta iyi olmayan bir oyunla aldığımız 3 puanı bu hafta iyi bir oyunla alacağımızı düşünüyorum. İlk haftalar sürprizlere açık. Galip gelmemize rağmen haftaya sanki mağlup olmuş gibi başladık ama o duyguları üzerimizden attık. Takım gerçekten çok hazır. İyi bir oyun ve iyi bir skor bekliyorum" dedi.
Levent Nazifoğlu, gelecek hafta A Milli Takım arası hakkında da, "Milli takıma sadece Serdar Aziz alındı. Çocuklar dinlenecektir ancak bana göre milli ara sakatınız yoksa pek de iyi ara değildir" diye konuştu.
levent Nazifoğlu, taraftarlara da mesaj göndererek, "Takımı desteklesinler, onlarsız zor bir maç yaptık ilk hafta. Sahaya da yabancı madde atmasınlar. Bizi kendilerinden mahrum bırakmasınlar" ifadelerini kullandı.
Bilet pahalılığı konusunda da konuşan Nazifoğlu, "Bu tür takımlar içi bilet gelirleri önemli. Galatasaray, Fenerbahçe Beşiktaş maçları onlar için fırsata dönüşüyor ama yapabilecek bir şey yok" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.