Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nashira Ultra Maratonu’nda Yoğun Güvenlik Önlemi

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde düzenlenen Nashira Ultra Maratonu, geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştiriliyor.Manavgat Titreyengöl’de bulunan Nashira Otel ana sponsorluğunda 80 kilometre Nashira Ultra, 35 kilometre Oymapınar Dağ...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde düzenlenen Nashira Ultra Maratonu, geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştiriliyor.
Manavgat Titreyengöl’de bulunan Nashira Otel ana sponsorluğunda 80 kilometre Nashira Ultra, 35 kilometre Oymapınar Dağ etabı ve 11 kilometrelik Seleukeia Patika etabı olmak üzere 3 ayrı etap halinde gerçekleştirilen Manavgat’ın ilk ultra maratonu Nashira Ultra Maratonu’na katılım sayısı hayli fazlaydı.
Etaplara katılacak olan yerli ve yabancı sporcular sabah erken saatlerden itibaren start noktası olan Manavgat Şelalesi’ne gelirken, Jandarma ekiplerinin bölgede geniş güvenlik önlemi aldıkları gözlendi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, sporcular dahil start noktasına gelen araçları ararken, araçlarda bulunan vatandaşların kimliklerini de kontrol ettiler. Jandarma ekiplerinin yarışmaya katılan sporcuların güvenli bir şekilde yarışı tamamlamaları için yarış güzergahında gerekli önlemleri aldığı bağlantı yollarını da kontrol altında tuttuğu gözlendi.
1.5 kilometre mesafeli öğrenciler koşusunda Türkiye Şampiyonası’nda Antalya’yı temsil eden Hasan Salçan birinci, Ünal Yücel ikinci, Kübra Nur Ateş ise üçüncü oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.