Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Napoli’de hedef galibiyet

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın Beşiktaş ile oynayacağı Napoli’nin Teknik Direktörü Maurizio Sarri, ilk maçta alınan sonucu telafi edecek bir skor almak istediklerini söyledi.Vodafone Arena’da düzenlenen basın toplantısına Napoli...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın Beşiktaş ile oynayacağı Napoli’nin Teknik Direktörü Maurizio Sarri, ilk maçta alınan sonucu telafi edecek bir skor almak istediklerini söyledi.
Vodafone Arena’da düzenlenen basın toplantısına Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri ve futbolcu Jose Callejon katıldı.
Yarın oynayacakları maçta sıcak bir atmosferde oynayacağını ve bu tür atmosferleri sevdiğini belirten Sarri, "Oyuncularımı motive etmek kolay oluyor. Kazanmak istiyoruz ve bizi bekleyecek olan atmosferin farkındayız. Çok zorlu maçta futbolcular karakterini gösterecektir. Torino’dan geliyoruz. oradan güçlü durduk. Karakterli duruşunu ve iyi oyununu göreceğinden emin olabilirsiniz" dedi.
Sarri: "Umarım bu sonucu telafi edeceğiz ve sonuç alacağız"
Ben aslında bu grubun dengeli ve herkesin birbirinden puan alabilecek durumda olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Evimizde oynadığımız maçta savunmada ciddi hatalar yaptık ve gol yedik. Hücumda yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Umarım bu sonucu telafi edeceğiz ve sonuç alacağız" diye konuştu.
Sarri: "Takımda bazı değişiklikler olabilir"
9 günde 4 maç oynadıklarını hatırlatan Sarri, "Her oyuncunun taktiksel dizilişi özelliği farklı oluyor. Genel mantelitemizi koruyacağız. Takımda bazı değişiklikler olabilir. Dizilişte ve taktikte şu anda ben de bilmiyorum. Beşiktaş’ın oynadığı taktiği hatırlıyorum iyi bir taktikleri vardı" dedi.
Callejon: "Bu gruptan çıkmak için maçı kazanmalıyız"
Napoli futbolcusu Jose Callejon, her maçın artık final olduğunu belirterek, "Bu gruptan çıkmak için maçı kazanmalıyız. 3 puan avantaj getirecek. Ligde yeni maçtan çıktık kötü sonuç aldık. güçlü bir takımız. zorlu dönemi atlatacağımızı düşünüyorum" dedi.
"Cehennem gibi bir stat"
Performansından çok mutlu olduğunu belirten Callejon, "Performansım beni çok mutlu etti. Takım sayesinde gol atıyorum. Türk taraftarları herkes biliyoruz. Cehennem gibi bir stat" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.