Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Napoli: 1 - Trabzonspor: 0

Stat: San PaoloHakemler: Ivan Bebek, Tomislav Petrovic, Miro Grgic (Hırvatistan Futbol Federasyonu)Napoli: Gabral, Mesto, Henrique, Britos, Ghoulom, Jorginho, Gökhan İnler, Callejon (Dk. 77 Hamsik), De Guzman (Dk. 69 Gabbiadini), Mertens, Higuain (Dk....

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 00:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 00:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Stat: San Paolo
Hakemler: Ivan Bebek, Tomislav Petrovic, Miro Grgic (Hırvatistan Futbol Federasyonu)
Napoli: Gabral, Mesto, Henrique, Britos, Ghoulom, Jorginho, Gökhan İnler, Callejon (Dk. 77 Hamsik), De Guzman (Dk. 69 Gabbiadini), Mertens, Higuain (Dk. 63 Zapata)
Trabzonspor: Hakan, Salih (Dk. 88 Zeki), Bosingwa, Aykut, İshak, Medjani, Fatih Atik (Dk. 77 Soner), Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Erkan (Dk. 84 Sefa), Cardozo
Gol: Dk. 19 De Guzman (Napoli)
Sarı kart: Dk. 42 Mehmet Ekici, Dk. 57 Hakan, Dk. 82 Özer Hurmacı (Trabzonspor)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Napoli, konuk ettiği Trabzonspor'u 4 - 0 biten ilk maçın rövanşında bu kez de De Guzman'ın golüyle 1 - 0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı. Bu sonuçla Trabzonspor ise Avrupa'ya veda etti.

54. dakikada altı pas içerisinde topla buluşan Callejon’un şutunda kaleci Hakan başarılı bir kurtarış yaparak gole izin vermedi.

68. dakikada sağdan gelen ortayı altı pas içerisinde gelişine kaleye gönderen Callejon’un şutunu kaleci Hakan, aynı güzellikle uzaklaştırdı ve gole izin vermedi.

71. dakikadan Callejon’un ceza sahası dışından çektiği sert şutta top yan direğe çarparak auta çıktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında iki takımın çabası da gol getirmeyince ev sahibi Napoli 4-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Trabzonspor'u bu defa da 1 - 0 mağlup ederek turu geçen taraf oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.