Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nani: Şu anda iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, iyi bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, "Şu anda iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim." dedi.UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Atromitos'u 3 - 0'la geçerek gruplara kalan Fenerbahçe'de...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 00:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, iyi bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, "Şu anda iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim." dedi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Atromitos'u 3 - 0'la geçerek gruplara kalan Fenerbahçe'de Portekizli futbolcu Luis Nani, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Nani, iyi bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını kaydederek, "Takımımız her geçen gün biraz daha güven kazanıyor. Çok fazla oyuncu var. Hocamız bize her gün neler beklediğini anlatıyor biz de onun felsefesini sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şu ana kadar iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

İlk etaptaki hedeflerinin çok güçlü bir takım haline gelmek olduğunu söyleyen Nani, şöyle devam etti: "Biz en iyi şekilde bu lige adapte olmaya çalışıyoruz. Çok çalışmak ve çabalamak zorundayız. Geliştirmemiz gereken çok nokta var. Bunun da farkındayız; ama maç oynadıkça bunu geliştireceğiz."

Bir soru üzerine teknik direktör Pereira'nın çok koşan ve mücadele eden bir takım istediğinin altını çizen yıldız futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "Şu anda farklı sistemler deniyoruz. Sistemimiz maç maç değişkenlik gösteriyor. Birilerinin çok koşması gerekecek bu takımda. Buna mecburuz. Hocamızın gösterdiğini yapmaya mecburuz. Hocamız basan mücadele eden bir takım istiyor. O nedenle biz hepimiz çok koşmamız gerektiğinin farkındayız. Benim için koşmak asla sorun olmadı bundan sonra da olmazı. Allah'a şükür koşabilecek kapasitem var. Koşmam gerekiyorsa koşarım önemli olan takımın kazanması."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.