Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nadezhda Orenburg - Ummc Ekaterınburg Maçı Ardından

Nadezhda Orenburg-Ummc Ekaterinburg Kadınlar Euroleague Final karşılaşmasının ardından her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.Kadınlar Euroleague Finali’nde Ummc Ekaterinburg, Nadezhda Orenburg’u 72-69’luk...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nadezhda Orenburg-Ummc Ekaterinburg Kadınlar Euroleague Final karşılaşmasının ardından her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.
Kadınlar Euroleague Finali’nde Ummc Ekaterinburg, Nadezhda Orenburg’u 72-69’luk skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Nadezhda Orenburg Başnantreörü Roberto Ingiguez, Nadezhda Orenburg oyuncusu Dwenna Bonner, UMMC Ekaterinburg Başntrenörü Olaf Lange, Ummc Ekaterinburg oyuncusu Sancho Lyttle açıklamalarda bulundu.
INGİGUEZ: “ÇOK ÜZGÜNÜZ”
Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Nadezhda Orenburg Başnantreörü Roberto Ingiguez, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi karşılaşma oynadılar. Ummc Ekaterinburg yenmek için hatasız oynamanız gerekiyor. Ekaterinburg en iyi takım. Bizim için ayağa kalkma zamanı” diye konuştu.
Zor bir maç olduğunu belirten Nadezhda Orenburg oyuncusu Dwenna Bonner ise takımla gurur duyduğunu ve bugün iyi oynadıkları söyledi.
LANGE: “NASIL KAZANDIK ANLAMIŞ DEĞİLİM”
Nasıl kazandıklarını bilmediğini belirten UMMC Ekaterinburg Başntrenörü Olaf Lange, “Nadezhda çok iyi oynadı. Savunmada çok değiştirerek, çok iyi işler yaptılar. Şu ana kadar çalıştırdığım takımlar açısından bu takımımla gurur duyuyorum. En çok başkanımız için sevinçliyim. Bu kadar profesyonel ortamda çalışmadım. Bu yüzden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Sancho Lyttle ise mücadeleyi hiç bırakmayarak kazandıklarını vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.